Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Трійця (Зелені свята) та День села Рідкодуби

Трійця (Зелені свята) та День села Рідкодуби

Трійця, або Зелені свята – це одне з головних християнських свят в Україні. Православні відзначають його на 50 день після Великодня, а західні християни – на 57 день. У 2019 році Трійця випадає на неділю, 16 червня. Традиції святкування Трійці Сьогодні православні несуть зелені гілки, а також букети лугових квітів у храми для прикраси. Також церкви прикрашають гілками берези, бузку, клену. Це все символізує оновлення душі.

13:19 18.06.2019

Країна дитинства веселкова

Країна дитинства веселкова

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» прекрасне свято радості та надії.  Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.  Сьогодні центральна площа Чорного Острова наповнилась дитячим гомоном та сміхом. Учні з 10 шкіл Чорноострівської ОТГ зібрались щоб подарувати всім свій талант та тепло дитячих сердець.

15:01 31.05.2019

Дитячий сад своїх малят у школу проводжає!!!

Дитячий сад своїх малят у школу проводжає!!!

В закладах дошкільної освіти Чорноострівської селищної ради в останній тиждень травня чулися по-особливому схвильовані, дзвінкі голосочки та радісний сміх майбутніх першокласників, лунали веселі пісні та вірші - 107 вихованців садочків святкували свій випускний. Щиро вітали дітей теплими словами працівники закладу, батьки, молодші друзі та гості, від Чорноострівської селищної ради випускники отримали солодкі подарунки . Тож бажаємо нашим юним випускникам гарного навчання, творчих та цікавих вчителів, натхнення та міцного здоров`я у подорожі  до Країни Знань.

14:54 31.05.2019

День села Бережанка

День села Бережанка

Кожен населений пункт Громади має свою історію, свої традиції та надбання, видатних та працьовитих односельчан і приводом згадати цю історію, вшанувати поважних людей, похвалитися здобутками громади є відзначення Дня села.

16:57 28.05.2019

УРА!!! КАНІКУЛИ!!!

УРА!!! КАНІКУЛИ!!!

По-сімейному тепло і водночас урочисто пройшли  свята Останнього дзвоника у закладах загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради. Шкільні подвір`я майоріли вдоволеними усмішками дітей, у яких вже незабаром розпочнуться літні канікули. Тож нехай ці довгоочікувані канікули будуть цікавими та яскравими, а восени, коли учні знову сядуть за шкільні парти, їм буде про що розповісти своїм друзям та вчителям. Для 20 випускників 11-х класів сьогодні дзвінок у стінах рідної школи пролунав дійсно востаннє, далі на них чекає самостійна  стежина. Тому хочеться побажати їм непохитної віри у себе, лише власними силами та власним розумом творити своє майбутнє, будувати українську державу.

12:29 27.05.2019

В сузірьї муз

В сузірьї муз

Днями відбувся творчий звіт Грузевицької філії Чорноострівської ДМШ

09:46 17.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь