A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Почесний гість фестивалю народної творчості та ремесел "Чорноострівський ярмарок" Консул Генерального Консульства республіки Польща у м. Вінниця пан Станіслав Жарчинськи

Дата: 14.07.2021 16:17
Кількість переглядів: 2522

Яскравим променем промайнув третій Всеукраїнський фестиваль народної творчості та ремесел "Чорноострівський ярмарок". Незабутні враження, неймовірні емоції надовго залишаться у пам’яті всіх, хто був учасником такого масштабного дійства. Фестиваль покликав до себе дуже багато талановитих учасників, почесних гостей, друзів та жителів не лише Чорноострівської громади.

Приємним подарунком до ювілею селища був виступ колективів IV Фестивалю польської культури на Хмельниччині. Окрім численної кількості  учасників, захід відвідав почесний гість фестивалю:  Консул Генерального Консульства республіки Польща у м. Вінниця пан Станіслав Жарчинськи, який щиро привітав усіх присутніх зі святом та висловив  найкращі слова подяки за теплу зустріч та неймовірні і радісні емоції від побаченого. Під час вітального слова Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь передав  лист-звернення  Генеральному Консулу Республіки Польща  Дамяну Цярціньскому у якому жителі громади просять підтримки  та сприяння у відновленні справедливості та поверненні надгробка «Лаури» на місце, визначене батьками  доньки , засновниками містечка Чорний Острів де і до теперішнього часу  останки Лаури, її батька Карла і матері Софії  Пшездецьких замуровані  в усипальні під храмом.

Кожна людина, яка читає  факти, вивчені та описані істориками різних країн, розуміє, що місце надгробка має бути над усипальнею Лаури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь