Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

 

Вітання працівників комунальних закладів медичної галузі Чорноострівської селищної ради з нагоди Дня медичного працівника

Вітання працівників комунальних закладів медичної галузі Чорноострівської селищної ради з нагоди Дня медичного працівника

З нагоди Дня медичного працівника 26 липня відбулися урочистості для працівників комунальних закладів медичної галузі Чорноострівської селищної ради. Це свято тих, хто щоденно виконуєте свій професійний обов’язок, засвідчуючи, що здоров’я мешканців нашої громади у надійних руках.

21:48 26.07.2024

28 липня - Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами

28 липня - Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами

За даними Центру громадського здоров’я, у 2023 році на території України зафіксовано 759 випадків захворювання на гострий гепатит В. Таким чином, у порівнянні з 2022 роком захворюваність на гострий гепатит В зросла на 45, 96%.

11:55 23.07.2024

Вітаємо із 90-річчям!

Вітаємо із 90-річчям!

Хіблень Надія Павлівна, народилася 20 липня 1934 року, на хуторі Бережанка, в сім'ї Павла та Наталки Самілюк. Сім'я була заможньою, мали господарство, годувальницю корову, поле. Батько Павло був гарним господарем, тримав пасіку, ходив на полювання.

21:05 20.07.2024

Вітаємо із 90-річчям!

Вітаємо із 90-річчям!

16 липня свій 90-річний ювілей відсвяткувала жителька села Ляпинці Ховпун Галина Феодосіївна.

11:53 17.07.2024

Шановні керівники агроформувань, фермери, орендарі земельних паїв та громадяни, які індивідуально обробляють свої земельні паї!

Шановні керівники агроформувань, фермери, орендарі земельних паїв та громадяни, які індивідуально обробляють свої земельні паї!

Хмельницький регіональний центр обслуговування мережі (Хмельницький РЦОМ) Західного територіального управління обслуговування мережі є структурною одиницею Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго», що покликаний забезпечити функціонування магістральних та міждержавних електричних мереж на території Хмельницької, Вінницької, Тернопільської та Чернівецької областей, як складової частини об'єднаної енергетичної системи (ОЕС) України.

11:07 17.07.2024

З Днем бухгалтера та аудитора!

З Днем бухгалтера та аудитора!

Щорічно, 16 липня, відповідно до Указу Президента України від 18.06.2004 № 662/2004 в Україні відзначається професійне свято – День бухгалтера та аудитора.

09:39 16.07.2024

15 липня – День української державності

15 липня – День української державності

Українська державність – це спільна історія всіх українців, це спільне майбутнє українського народу, прагнення жити в цілісній та сильній державі, яка буде захищати інтереси і права громадян. Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній і незалежній країні з демократичними цінностями. Хай найскоріше настане перемога України! Хай нові сторінки історії української державності будуть про процвітання та добробут України під мирним небом!

09:58 15.07.2024

658 років з часу  першої писемної згадки про Чорний Острів

658 років з часу  першої писемної згадки про Чорний Острів

У кожного з нас є місця, куди завжди хочеться повертатися знову і знову. Одне з них - Чорний Острів. Це наша земля, рідний край з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і, зрозуміло, мудрими, талановитими людьми.  Сьогодні ми відзначаємо 658 років з часу  першої писемної згадки про Чорний Острів. День Чорного Острова – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. На жаль війна розкидала нас по всьому світу, та третій рік поспіль багато хто з нас зустрічає день народження селища поза межами рідного краю. Віримо, що настане той день, коли ми будемо святкувати день селища під мирним небом.  З великим сумом і скорботою ми згадуємо своїх синів, наших односельчан, які віддали свої життя за Україну, пішовши захищати її за першим покликом, залишивши свої сім’ї, домівки, рідне селище. Ми схиляємо перед вами голови і пам’ятаємо вас, наші славні і мужні. Пам’ять про вас буде завжди в наших серцях!  Шановні чорноострівчани! Від усієї душі зичимо Вам та Вашим сім’ям благополуччя, сімейного затишку, миру в душі, миру в сім’ї та країні, міцного здоров’я, лише позитивних емоцій та гарних вражень від життя. Нехай наш край процвітає та розвивається, нехай кожне село, кожен куточок Чорноострівщини  завжди буде місцем для щасливих людей.

09:00 13.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь