A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем християн західного обряду! Нехай якомога скоріше настане перемога України, а Господь дарує мир та благодать усім людям зі світлими серцями і душами. Нехай небо над вашими головами буде блакитним і мирним, нехай у душі завжди буде місце надії, щастю, а серце буде сповнене любов’ю. Нехай з цим святом весна принесе безмежну радість, домашній затишок та добробут сім'ї.

09:23 31.03.2024

Подяка Чорноострівській територіальній громаді за вагомий внесок у підвищення боєздатності 3-ї окремої штурмової бригади

Подяка Чорноострівській територіальній громаді за вагомий внесок у підвищення боєздатності 3-ї окремої штурмової бригади

Уже 766 день на території нашої держави військові формування Збройних Сил України продовжують вести активні бойові дії, захищаючи державний суверенітет та цілісність кордонів України. Тому продовжує існувати потреба в підтримці обороноздатності держави та здійсненні додаткового фінансування матеріальних та побутових потреб військових частин з місцевих бюджетів територіальних громад. Саме з цією метою 27 сесією Чорноострівської селищної ради від 24.11.2023 року затверджена «Програма фінансової підтримки військових формувань України, залучених до забезпечення національної безпеки та оборони на 2023-2024 роки». І така підтримка і допомога здійснюється цілеспрямовано.

20:26 30.03.2024

Шановні мешканці Чорноострівської громади!

Шановні мешканці Чорноострівської громади!

Вивозом побутових відходів охоплено всі населені пункти Чорноострівської громади. Наразі не потрібно шукати місця, куди вивезти сміття. Добросовісні громадяни збирають відходи, і в день вивозу згідно графіка, виносять його у визначене місце. В селах, де є контейнерні майданчики, мешканці виносять сміття в контейнери.

15:17 29.03.2024

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля"

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля"

З 01 квітня по 05 травня 2024 року наша громада долучається до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Рішенням виконавчого комітету від 28.04.2024 закріплені території загального користування для прибирання за громадянами та підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності.

14:21 29.03.2024

26 березня - День Національної гвардії України

26 березня - День Національної гвардії України

26 березня в Україні відзначають День Національної гвардії України – свято нацгвардійців, які щодня захищають права, життя українців, законні інтереси держави та суспільства.

09:54 26.03.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

24 березня у місті Хмельницький відбувся півфінал ІІІ етапу змагань Шкільних ігор в рамках загальнонаціонального проекту «Пліч-о-пліч зі спортом» з футзалу. Чорноострівську громаду представила команда Осташковецької гімназії, яка здобула перемогу у ІІ етапі змагань серед ЗЗСО Чорноострівщини. Наші спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, мужність та надзвичайну майстерність у володінні м’ячем, і хоча суперники показували високий рівень гри, наша команда здобула ІІІ призове місце.

16:52 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь