A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

День села Катеринівка

День села Катеринівка

31 серпня мешканці с. Катеринівка гучно відзначили день села. Свято пройшло весело та шумно. Свято розпочалось з монологу про історію мальовничого села. Урочиста частина відбувалась перед сільським клубом. З Днем села привітали всіх присутніх голова громади – Дзісь М.С., староста села – Батурко Л.А., представник народного депутата України Лабазюка С.П. – Тенюх Г.М., регіональний директор «Волочиськ-Агро» – Словінська Н.І. Музичні привітаннями линули від гурту «Проскурівські візерунки», солістів районного будинку культури – А.Сосновської та О. Лактіонова, вокальної групи «Катеринівчанка», поета-пісняра Дорожко М.І.. Святковою дискотекою розважав Ю. Ясенко.

11:36 04.09.2019

Серпнева конференція

Серпнева конференція

Вже традиційно новий навчальний рік громади розпочинається серпневою конференцією педагогічних працівників закладів освіти Чорноострівської ОТГ, де підводяться підсумки роботи попереднього навчального року, визначаються стратегічні пріоритети розвитку освіти шкіл, шляхи їх реалізації. У цьому році захід, який відбувся 30 серпня на базі Чорноострівського НВК, пройшов у цікавій та інтерактивній формі – кожен заклад освіти громади підготував та презентував невеликі ролики про свою особливість та роботу, наприкінці конференції вчителі початкових класів для своїх колег показали елементи уроків НУШ.

13:35 02.09.2019

День Успіння Пресвятої Богородиці

День Успіння Пресвятої Богородиці

Під час служби в День Успіння Пресвятої Богородиці була вручена грамота шанованій людині, яка стояла біля витоків незалежності України протоієрею, настоятелю Чорноострівської церкви Преображення Господнього Віталію Масловському.

13:56 28.08.2019

Фестиваль громади до 28-ої річниці Незалежності України «Вінок з пісень тобі, Державо!»

Фестиваль громади до 28-ої річниці Незалежності України «Вінок з пісень тобі, Державо!»

За традицією в день головного свята держави – Дня незалежності в Чорноострівській ОТГ проходить фестиваль громади «Вінок з пісень тобі, Державо!». Святкові дійства розпочались  виносом прапора та гімном України.

15:11 27.08.2019

«Знамено рідної держави над світом гордо майорить»

«Знамено рідної держави над світом гордо майорить»

Сьогодні, напередодні святкування Дня Незалежності нашої держави, за Указом Президента України  вся країна офіційно вшановує головний державний символ – Прапор України. Наш прапор – це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України вийшли на Майдан, ведуть боротьбу із ворогом у зоні АТО та гинуть за свободу та незалежність нашої країни! Це і наші земляки - Олександр Пасічник, Олександр Попов, Ігор Мельник, Богдан Ліщинський. Всі присутні вшанували  їх пам'ять хвилиною мовчання.

14:02 23.08.2019

Про підготовку закладів освіти Чорноострівської селищної ради до нового 2019-2020 навчального року

Про підготовку закладів освіти Чорноострівської селищної ради до нового 2019-2020 навчального року

20.08.2019 року на виконання розпорядження Чорноострівського селищного голови №53/2019-р  від 22.07.2019 «Про підготовку закладів освіти Чорноострівської селищної ради до нового 2019-2020 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період» робоча група на чолі з начальником відділу освіти, культури,  молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради Н. Малою перевірила стан готовності закладів освіти, що розташовані та перебувають у комунальній власності громади. За підсумками об’їзду можна констатувати факт, що зазначені школи та дитячі садочки належним чином здійснюють підготовку до нового навчального року і діти 2 вересня зможуть розпочати навчальний рік в безпечних, затишних, естетично оформлених навчальних приміщеннях.

11:48 21.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь