A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вічнозелена красуня засяяла!!!

Вічнозелена красуня засяяла!!!

24 грудня, напередодні Новорічно-Різдвяних свят, у Чорноострівській громаді на Площі Магдебурзького права запанувала святкова атмосфера. Цьогоріч вперше,  урочисто з колядками і побажаннями добра та миру, відкрили Різдвяну Шопку. Головну красуню  Чорноострівської громади прикрасили  чарівними вогниками  та іграшками у жовто-блакитних кольорах. Подивитися на святкове дійство  зібралися  жителі багаточисленної громади. Дітки радо приймали участь у конкурсах і водили хороводи навколо ялинки разом із казковими героями. Святковий настрій допомагали створити Дід Мороз та Снігуронька.

16:06 26.12.2019

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Але назавжди залишиться в серцях людей невмируща пам`ять про солдатів атомного фронту. Сьогодні у Комунальному закладі "Центральна бібліотека Чорноострівської селищної ради" відбулася зустріч, організована на честь вшанування ліквідаторів, які ціною власного здоров’я або й життя ліквідували наслідки аварії та врятували мільйони життів.  На зустріч завітали учасники ліквідації аварії на ЧАЕС -  Гуменюк Л.В., Задворний Ю.К., Карпінський В.А. та студенти Чорноострівського ПАЛ. До уваги відвідувачів було представлено книжкову виставку "На розпеченім серці реактора". Низько схиляємо голову перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом.

15:21 13.12.2019

«Шлем вітання від щирої душі»

«Шлем вітання від щирої душі»

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наше селище щасливим і багатим! Всіх присутніх, які були на урочистостях до Дня місцевого самоврядування привітав селищний голова М.С. Дзісь. Побажав наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці. Душевну пісню та запальні танці подарували артисти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Та вихованці Чорноострівського НВК.

09:40 09.12.2019

День Збройних сил України!

День Збройних сил України!

День Збройних сил України! Це свято має особливе значення. Адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та соборність. Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.

11:17 06.12.2019

Концерт народних та зразкових колективів по підтвердженню знань

Концерт народних та зразкових колективів по підтвердженню знань

В Чорноострівській громаді в Грузевицькому СБК відбувся концерт народних та зразкових колективів по підтвердженню знань. Народний аматорський фольклорний колектив «Берегиня» Грузевицького СБК, Керівник Леся Сеник, зразковий танцювальний колектив «Забава» Чорноострівської ДМШ. Керівник Ольга Гайбура та зразковий духовий оркестр Лісогринівецької філії   Чорноострівської ДМШ. Танцювальний колектив «Сонцесвіт» Грузевицької філії Чорноострівської ДМШ презентував свою творчість на предмет присвоєння звання «зразковий».

11:26 05.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь