A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Для педагогів Чорноострівської ТГ відбувся вебінар «Виховання на принципах партнерської взаємодії та солідарної відповідальності»

Дата: 29.10.2021 13:30
Кількість переглядів: 819

27.10.2021 р . на платформі ОІППО відбувся вебінар «Виховний потенціал інформаційно-ресурсного забезпечення комунікації закладу освіти з сім’єю» для педагогів освітніх закладів Чорноострівської ТГ.

Перший проректор ОІППО Гіджеліцький І.К. актуалізував інноваційний, компетентнісний підхід реалізації виховних задач на принципах партнерської взаємодії та солідарної відповідальності школи і сім’ї у форматі нормативно-правових документів.

У роботі вебінару взяла участь старша  викладачка кафедри педагогіки та психології Клімкіна Н.Г., яка презентувала авторську програму щодо взаємодії з вторинними сім’ями, акцентувала увагу на психолого-педагогічному аспекті формування готовності педагогів та батьків до партнерської діяльності.

У чаті класні керівники, педагоги-організатори активно реагували на презентації, дискурсивні коментування завідувача НМЦ ОІППО Дрижала О.М. та методиста з виховної роботи Іової В.Ю. щодо протидії домашньому насильству, убезпеченню інформаційно-виховного середовища. Орловська Н.М., методист НМЦ ОІППО у своєму виступі наголосила на важливості програмного забезпечення роботи з батьками, зокрема, на компетентнісному підході до реалізації виховного потенціалу програми «Нова українська школа у поступі до цінностей».

Цікаву презентацію практики роботи на принципах партнерства  з сім’ями учнів запропонували Варибок С.В. ЗДНВР, Пастернак А.В., педагог-організатор Бережанської ЗОШ IIст. та класоводи Грузевицької ЗОШ I –III ст.

Педагоги Чорноострівської громади презентували також диференційовані дорожні карти співпраці з батьківською громадськістю, моделі ресурсного забезпечення партнерства щодо ціннісних орієнтацій дітей.

За професійність і активну, участь у вебінарі усі педагоги отримують  сертифікати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь