Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Для педагогів Чорноострівської ТГ відбувся вебінар «Виховання на принципах партнерської взаємодії та солідарної відповідальності»

Дата: 29.10.2021 13:30
Кількість переглядів: 845

Фото без опису27.10.2021 р . на платформі ОІППО відбувся вебінар «Виховний потенціал інформаційно-ресурсного забезпечення комунікації закладу освіти з сім’єю» для педагогів освітніх закладів Чорноострівської ТГ.

Перший проректор ОІППО Гіджеліцький І.К. актуалізував інноваційний, компетентнісний підхід реалізації виховних задач на принципах партнерської взаємодії та солідарної відповідальності школи і сім’ї у форматі нормативно-правових документів.

У роботі вебінару взяла участь старша  викладачка кафедри педагогіки та психології Клімкіна Н.Г., яка презентувала авторську програму щодо взаємодії з вторинними сім’ями, акцентувала увагу на психолого-педагогічному аспекті формування готовності педагогів та батьків до партнерської діяльності.

У чаті класні керівники, педагоги-організатори активно реагували на презентації, дискурсивні коментування завідувача НМЦ ОІППО Дрижала О.М. та методиста з виховної роботи Іової В.Ю. щодо протидії домашньому насильству, убезпеченню інформаційно-виховного середовища. Орловська Н.М., методист НМЦ ОІППО у своєму виступі наголосила на важливості програмного забезпечення роботи з батьками, зокрема, на компетентнісному підході до реалізації виховного потенціалу програми «Нова українська школа у поступі до цінностей».

Цікаву презентацію практики роботи на принципах партнерства  з сім’ями учнів запропонували Варибок С.В. ЗДНВР, Пастернак А.В., педагог-організатор Бережанської ЗОШ IIст. та класоводи Грузевицької ЗОШ I –III ст.

Педагоги Чорноострівської громади презентували також диференційовані дорожні карти співпраці з батьківською громадськістю, моделі ресурсного забезпечення партнерства щодо ціннісних орієнтацій дітей.

За професійність і активну, участь у вебінарі усі педагоги отримують  сертифікати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь