A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Ювілей 200-річчя з моменту освячення храму!

Ювілей 200-річчя з моменту освячення храму!

15 серпня, в Урочистість Успіння Пресвятої Богородиці, прихожани костелу Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, що розташований у містечку Чорний Острів, святкували ювілей 200-річчя з моменту освячення храму.

11:09 17.08.2020

ПОДЯКА!

ПОДЯКА!

Селищний голова Михайло Дзісь та виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради висловлює подяку Євгену Басарабу, директору КНП «Чорноострівська лікарня Чорноострівської селищної ради» та колективу КНП «Чорноострівська лікарня Чорноострівської селищної ради» за проведену роботу та отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю: організація і управління охороною здоров’я, ортопедія і травматологія, неврологія, терапія, хірургія, загальна практика – сімейна медицина, акушерство і гінекологія, анестезіологія, терапевтична стоматологія, рентгенологія, медична психологія, фізіотерапія, ультразвукова діагностика, клінічна лабораторна діагностика, клінічна біохімія; за спеціальністю молодших спеціалістів з медичною освітою: сестринська справа, сестринська справа (операційна), акушерська справа, лабораторна справа (клініка), рентгенологія, медична статистика.

15:25 14.08.2020

Випускний!

Випускний!

Випускний – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

15:12 03.08.2020

З Днем хрещення України-Руси

З Днем хрещення України-Руси

Сьогодні, 28 липня, Україна святкує 1032-у річницю хрещення Русі. Датою свята Хрещення Русі обрано 28 липня, оскільки саме в цей день православний світ вшановує пам'ять рівноапостольного князя Київського Володимира Святославовича. Він не тільки сам навернувся до християнства, але й посприяв тому, що воно стало державною релігією Київської Русі.

15:56 28.07.2020

Пам’ятаємо героїв незалежної України

Пам’ятаємо героїв незалежної України

6 липня 2020 року виповнилося сто років з дня битви під Чорним Островом між вояками УНР та більшовиками, яка закінчилася перемогою українців. З нагоди річниці у селищі встановили меморіал, в якому увіковічнили пам'ять полковника Євгена Мишковського. Саме за цей бій головнокомандувач українського війська Симон Петлюра удостоїв його звання генерала-хорунжого армії УНР.

14:18 21.07.2020

День Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла – храмове свято в Грузевиці

День Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла – храмове свято в Грузевиці

Сьогодні християни східного обряду відзначають одне з найбільших християнських свят - День Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла. Це свято є храмовим і для жителів Грузевиці.

16:37 12.07.2020

Кращі шоукейси запровадження автентичних культурних фестивалів

Кращі шоукейси запровадження автентичних культурних фестивалів

Реформа децентралізації є однією з найпомітніших реформ України останніх років. Вона переорієнтувала громади на самостійність та ініціативу. Жителі маленьких міст та сіл мають рівні права на отримання культурних послуг як і жителі великих міст. В рамках проекту «Децентралізація та реформа культурних послуг», який реалізовується громадською організацією «Товариство дослідників України», у партнерстві з міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки Швейцарії (Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC) практика місцевого самоврядування Всеукраїнський фестиваль народної творчості та ремесел «Чорноострівський ярмарок» визнаний одним з кращих в Україні та презентований у виданні «Кращі шоукейси запровадження автентичних культурних фестивалів, практики створення культурних просторів та об’єктів». Автор практики Бєлєванцев Анатолій Васильович, головний спеціаліст з питань культури, національностей, релігій і туризму відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради.

13:24 09.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь