A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Соборності України!!!

З Днем Соборності України!!!

22 січня відбувся урок історичної пам'яті, приурочений Дню Соборності України на базі Чорноострівського НВК. Захід підготували працівники КЗ "Центральна бібліотека Чорноострівської селищної ради" та Літературно-краєзнавчого музею ім. Л. Глібова. Всіх присутніх привітав селищний голова Михайло Семенович Дзісь. День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. Ми пишаємося, що ми - українці, а наша Вітчизна - дорога та мила серцю кожному із нас.

16:26 22.01.2020

Метелики в крижаних панцирах

Метелики в крижаних панцирах

Саме під такою назвою в Чорному Острові відбулась презентація книги видатної подільської поетеси, прозаїка та журналіста Оксани Радушинської «Метелики в крижаних панцирах». Особлива книга для особливих людей –саме під таким девізом обласна бібліотека для дітей ім.. Т.Г.Шевченка за сприяння українського культурного фонду презентувала аудіо книгу для дітей з особливими потребами. Питання дружби, першого кохання, непростих взаємин батьків та дітей, споживацького відношення до життя –основні лінії сюжету даного твору. Презентація книги перепліталась з пісковою анімацією, уривками аудіо книги, піснями. Зал на одному подиху та затамовано слухав  Оксану Радушинську та співрозмовників. Окрема подяка центральній бібліотеці Чорноострівської селищної ради (директор Ю. Саянок) та Чорноострівському НВК (директор Островська О.С.)

11:19 21.01.2020

Вічнозелена красуня засяяла!!!

Вічнозелена красуня засяяла!!!

24 грудня, напередодні Новорічно-Різдвяних свят, у Чорноострівській громаді на Площі Магдебурзького права запанувала святкова атмосфера. Цьогоріч вперше,  урочисто з колядками і побажаннями добра та миру, відкрили Різдвяну Шопку. Головну красуню  Чорноострівської громади прикрасили  чарівними вогниками  та іграшками у жовто-блакитних кольорах. Подивитися на святкове дійство  зібралися  жителі багаточисленної громади. Дітки радо приймали участь у конкурсах і водили хороводи навколо ялинки разом із казковими героями. Святковий настрій допомагали створити Дід Мороз та Снігуронька.

16:06 26.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь