A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

"Жовтневий вернісаж"

"Жовтневий вернісаж"

Таку назву мав захід, присвячений жовтню, а саме його святам. Адже у жовтні їх так багато! І свято людей похилого віку, і день вчителя, і Покрова, і День захисника України, День козацтва, навіть день сільської жінки і день усмішки. Вокальний колектив" Яблуневий цвіт" під керівництвом директора Антонівського Будинку культури Алли Подорожкіної  до кожного свята підготував один а то й два музичних подарунки, віршованих вітань чи гуморесок. Староста села Антонівка Людмила Батурко підготувала чудові хризантеми, як подарунок-сюрприз, усім учасникам дійства на сцені. Ввечері свято продовжилося дискотекою для жителів села усіх вікових категорій.

12:00 08.10.2019

«СЕЛО МОЄ – ДУШІ КРИНИЦЯ»

«СЕЛО МОЄ – ДУШІ КРИНИЦЯ»

В Захаровецькому будинку культури в цей день було велелюдно,як кажуть «яблуку ніде було впасти». Старі і молоді жителі сіл Крачки, Захарівці, Ляпинці та Ланок стали героями свята - Дня Захаровецького старостинського округу.

11:51 08.10.2019

«Для тих, чия професія від Бога»

«Для тих, чия професія від Бога»

Прекрасної осені в Чорноострівську громаду приходять свята – 27 вересня ми святкуємо День вихователя та всіх дошкільних працівників, 30 вересня – Всеукраїнський День бібліотек, 1 жовтня – міжнародний день музики та звичайно перша неділя жовтня – День вчителя.

11:38 04.10.2019

З ДНЕМ МУЗИКИ

З ДНЕМ МУЗИКИ

Музика — це міжнародна мова, що зрозуміла всім. Вона може підбадьорити, підняти настрій, налаштувати на робочий лад, допомогти розслабитися, подумати, вона може все. А люди, які з набору нот створюють справжні музичні шедеври, — і зовсім всемогутні. Складно уявити, як з окремих звуків з’являються мелодії, здатні розтопити навіть найчерствішу душу. Тому сьогодні ми вітаємо викладачів Чорноострівської музичної школи. та всіх причетних до цього свята. Хай завжди творчість та музика будуть вірними супутниками життя.

16:13 01.10.2019

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ!

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ!

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Літній вік людини - зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, то що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння , наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

15:54 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь