A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Свято Нового Року та Різдва Христового дарує ніжне тепло любові і надії. Зігріті родинним затишком, щасливим дзвінким сміхом дітей, теплом друзів та дивом, не дивлячись на вік ці свята завжди були символом добра, щедрості та гуманізму.

10:18 31.12.2020

Висока відзнака обласного огляду-конкурсу народної творчості «ГРОМАДА ФЕСТ» Чорноострівській ОТГ

Висока відзнака обласного огляду-конкурсу народної творчості «ГРОМАДА ФЕСТ» Чорноострівській ОТГ

Ми, українці, пишаємось народним генієм, створеною ним упродовж сторіч велетенською пісенною, фольклорною, малярською скарбницею. З тими здобутками незалежна Україна вступає в коло світових культур, являючи вселюдському загалу неповторність свого голосу, незламність свого духу, своє глибоко національне світобачення. Тому заклади культури Чорноострівської селищної ради дбають про цей неоціненний скарб, який прийшов до нас від прадідів. В громаді працюють 17 клубних закладів 7 бібліотек, 5 бібліотечних пунктів, Чорноострівська ДМШ та 5 її філій, літературно-краєзнавчий музей ім.. Леоніда Глібова, 5 народних та 1 зразковий аматорські колективи та велика кількість гуртків та любительських об’єднань. Тому дуже приємно отримати високу оцінку нашої роботи  та нагороду за 1 місце в обласному огляді-конкурсі народної творчості «ГРОМАДА ФЕСТ» Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва. Ми вітаємо працівників клубних та бібліотечних закладів Чорноострівської ОТГ – тих, хто своєю невтомною працею, трудовими звершеннями й вагомими здобутками забезпечує національній культурі гідне місце в світовому культурному просторі.

15:11 29.12.2020

Комплексна програма «Піклування»

Комплексна програма «Піклування»

На виконання заходів Комплексної програми «Піклування» на 2020-2023 роки, з метою підтримки пільгової категорії громадян Чорноострівською селищною радою було придбано та вручено 144 подарунки для дітей з обмеженими фізичними можливостями, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, для дітей, батьки яких є учасниками бойових дій АТО, до Дня святого Миколая та Новорічних свят.

16:29 28.12.2020

Вітання з Різдвом Христовим!

Вітання з Різдвом Христовим!

Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Вітаю всіх християн західного обряду Чорноострівської громади з Різдвом Христовим. У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Хай біди і тяготи життя ніколи не відвідають Ваш дім, перебуває з Вами тільки щастя. Щоб у це свято замовкли всі гармати і не піднялась у повітря жодна ракета,  а Бог дав тишу і відпочинок солдатам! І хай у наше серце увійде любов до ближнього та виправдовуються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

10:20 24.12.2020

80-літній ювілей Грузевицької ВЧ А3013

80-літній ювілей Грузевицької ВЧ А3013

Військова частина А 3013, що розташована в Грузевиці Чорноострівської ОТГ святкувала своє 80-ліття. За ці роки вона стала однією з найкращих військових частин України. Неоціненний досвід, передові технології стали запорукою успішної діяльності частини.  І сьогодні на неоголошеній війні з російськими окупантами в Луганській та Донецькій областях військовослужбовці дають гідну відсіч агресорові. Нажаль частина зазнала в цій війні втрат.  Є в частині куточок пам’яті підполковнику  Ярославу Костишину, який загинув у цій війні.

10:18 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь