A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки

Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки

Їх назвали Небесною Сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

15:02 19.02.2021

Добротою себе виміряй

Добротою себе виміряй

До Міжнародного Дня доброти в Будинку культури та бібліотеці с. Грузевиця було організовано Акцію "Добротою себе виміряй" дякуючи небайдужим односельчанам, школярам, було зібрано продуктові набори, дитячі малюнки та листи для учасників бойових дій на сході нашої держави. Учасниками дитячого гуртка "Перлинка" та працівниками СБК і бібліотеки зібрано новий одяг та солодощі для дітлахів дитячого будинку м. Хмельницький

11:00 18.02.2021

Шановні  учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, ветерани Афганської війни!

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, ветерани Афганської війни!

15 лютого 2019 року  в Україні встановлений День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня виповнюється 32-га річниця виведення військ із Республіки Афганістан.

13:55 15.02.2021

Відійшов у вічність!

Відійшов у вічність!

З глибокою прикрістю і невимовним сумом змушені сповістити, що раптово на 55-му році життя відійшов у вічність староста сіл Захарівці, Ляпинці, Крачки  2016-2020рр.. Комарницький Віктор Людвигович.

11:37 11.02.2021

Ліквідація наслідків снігопаду

Ліквідація наслідків снігопаду

Впродовж доби випадав сніг з різною інтенсивністю. Для надання допомоги у розгорненні снігових заметів та розчистки вуличних доріг населених пунктів Чорноострівської громади було залучено спеціалізовану техніку КП «Рембуд» Чорноострівської селищної ради. Починаючи з вечора 07.02. 2021р. здійснювалося прогортання вулиць населених пунктів Чорноострівської громади, але оскільки сніг досі не припинився, роботи з ліквідації наслідків снігопаду проводитимуться і впродовж усього сьогоднішнього дня.

16:56 08.02.2021

Вітання з ювілеєм!

Вітання з ювілеєм!

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі.

16:10 08.02.2021

Ніхто не забутий ніщо не забуте

Ніхто не забутий ніщо не забуте

Війна триває, доки не похований останній солдат. Вісімдесят років рідні та близькі чекали з фронтів Другої світової війни солдата Зозулю Віктора Єфремовича, скільки сліз пролила матір отримавши коротке сповіщення «Пропав безвісти  в 1941 році під селом Соколівка Ново-Волинського району». Солдат Зозуля Віктор Єфремович, народився в 1921 році, служив у регулярних військах і звідти в перші дні війни пішов на фронт Другої світової війни. Сапер 89-окремого інженерного батальйону 22-го механізованого корпусу уродженець с. Осташки Чорноострівського району Кам’янець-Подільської області загинув на  місті боїв південно-західного фронту у серпні-вересні 1941 року під Києвом.

12:23 01.02.2021

День пам’яті жертв Голокосту – трагічна доля євреїв Чорного острова

День пам’яті жертв Голокосту – трагічна доля євреїв Чорного острова

Сьогодні весь світ відзначає трагічну дату - День пам'яті жертв Голокосту. Ця трагічна подія не обійшла і Чорний Острів. В яру біля єврейського кладовища було розстріляно до 200 жителів. Чорноострівська селищна рада та Хмельницький благодійний фонд «Хесед Бешт» ведуть кропітку роботу по відновленню історичної пам’яті єврейського народу. Виготовлена проектно-кошторисна документація облаштування місця масового розстрілу та увіковічення пам’яті невинно убієнних жителів єврейської національності.  Сьогодні, в день цієї сумної дати, надаємо окремі свідчення очевидців без перекладу…

14:51 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь