A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками ДПІ м. Хмельницького

Зустріч з представниками ДПІ м. Хмельницького

21.05.2021 р. о 10.00 год відбулася зустріч із начальником ДПІ у м. Хмельницький ГУ ДПС у Хмельницькій області Анатолієм ЩЕПАНСЬКИМ та головним державним ревізійним інспектором відділу адміністрування акцизного податку, контролю за обігом марки акцизного податку управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Хмельницькій області Лесею БОЙЦОВОЮ з питань декларування акцизного податку, недопущення випадків без ліцензійної торгівлі.

15:52 21.05.2021

Флешмоб «Таємничий код української вишивки»

Флешмоб «Таємничий код української вишивки»

У кожного з нас - і молодих, і старших - є особливі спогади, пов’язані з вишиванкою. Напевно, більшість із них – із нашого дитинства. Пам’ятаємо ту дитячу сорочку, яку зазвичай вишивала мама для донечки чи сина. Ми одягали її в неділю до церкви, на Свят-вечір чи на Великдень. Одягали на свято першого чи останнього дзвоника, до Першого причастя. Одягали й тоді, коли виходили на перші мітинги за Україну, коли святкували  свято Незалежності чи просто їхали в гості до родини. Тішить те, що зараз українська вишиванка є надзвичайно популярною не лише в Україні, а й в усьому світі.

12:50 21.05.2021

Як присвоїти кадастровий номер земельній ділянці?

Як присвоїти кадастровий номер земельній ділянці?

31 березня 2020 року Верховною Радою України прийнято Закон України № 552-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення», що набирає чинності 01 липня 2021 року. Норми даного Закону передбачають формування повноцінного ринку землі в Україні. Таким чином, для фізичних осіб з липня 2021 року, а для юридичних – з січня 2024 року, відкривається можливість відчужувати на власний розсуд земельні ділянки, що належать їм на праві приватної власності. Такі перспективи, потенційно відкривають великі можливості для українців у сфері земельних правовідносин. Але для можливості відчужувати земельну ділянку необхідно, щоб така ділянка була належним чином зареєстрована. Одним з істотних елементів державної реєстрації земельної ділянки є присвоєння їй кадастрового номера.

17:21 13.05.2021

Всесвітній день кульбаби

Всесвітній день кульбаби

Одним із символів квітучої весни є веселі жовті кульбабки. Ці квіти розсипаються по траві, немов яскраві іскри розплавленого сонця, покривають золотистим килимом галявини і наповнюють серце тихою, спокійною радістю. Вони настільки чудові, що люди присвятили їм свято – Всесвітній День кульбаби або World Dandelion Day, який відзначають 13 травня.

17:06 13.05.2021

Вітаємо переможців конкурсу писанки "Прикрашаємо великоднє дерево"!

Вітаємо переможців конкурсу писанки "Прикрашаємо великоднє дерево"!

Цьогоріч ми вперше започаткували традицію прикрашання великоднього дерева.  Усі бажаючі взяти участь, створювали писанки найрізноманітнішими техніками та з творчим натхненням. Журі було дуже важко визначити кращі роботи, адже кожна писанка - особлива! Переможцями конкурсу стали:

13:58 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь