A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Шановні жителі Чорноострівської громади! Щиро вітаю вас із визначним державним святом - Днем Конституції України.  Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Конституція врахувала історичний досвід нашого народу і кращі світові традиції. Це першооснова формування політичних, економічних та духовних реалій нашого суспільства. Нехай у день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Нехай ніколи не залишає нас віра в світле майбутнє , а досвід, творча енергія, сила і розум будуть спрямовані на благо власної родини і українського народу. Бажаю всім міцного здоров'я, бадьорості духу, впевненості у правовому та мирному майбутньому нашої держави!

08:49 28.06.2021

Зустріч з представниками ДПІ м. Хмельницького

Зустріч з представниками ДПІ м. Хмельницького

Сьогодні відбулась чергова зустріч начальника Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Анатолія Щепанського та заступника начальника Хмельницької ДПІ Чмелюка Івана Володимировича з представниками Чорноострівської громади. На зустрічі обговорювались питання наповнення місцевого бюджету Чорноострівської селищної ради, проблемні питання щодо сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Особливу увагу приділено налагодженню співпраці з  територіальними громадами щодо виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету та питанням  інвентаризації земель, податкового боргу та подання податкової звідності а також  новації в застосуванні РРО/ПРРО  платниками податків.

15:53 23.06.2021

Про зміни у наданні житлових субсидій у 2021 році

Про зміни у наданні житлових субсидій у 2021 році

Постановами Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» та від 19.05.2021 № 505 «Про деякі питання призначення житлових субсидій» внесено зміни до програми житлових субсидій

13:06 23.06.2021

Нові локації селища Чорний Острів

Нові локації селища Чорний Острів

Цьогоріч  свій ювілей святкує  селище Чорний Острів. Переживаючи разом цей незвичний час, натхненні нашою спадщиною, зміцнюємо гордість за Чорний Острів, а також розвиваємо селище для майбутніх поколінь. У рамках святкування 655 річниці Дня селища Чорний Острів проходить створення нових локацій. Сьогодні вихованці та викладачі Вищого професійного училища №25 м. Хмельницький, створювали на Площі Магдебурзького права монументально-художнє панно про історію Чорного Острова.

17:01 09.06.2021

Всесвітній день навколишнього середовища

Всесвітній день навколишнього середовища

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища (World Environment Day).  Головна мета свята —  залучити якомога більше людей до охорони довкілля, роз’яснити корисність партнерських відносин, щоб у всіх країн і народів було безпечніше й благополучніше майбутнє.

10:33 04.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь