A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Ніхто не забутий...

Ніхто не забутий...

І живуть у пам’яті народу Його вірні дочки і сини, Ті, що не вернулися з походів Грізної, великої війни.

17:05 11.05.2021

У Чорноострівській громаді вітали багатодітних матерів!

У Чорноострівській громаді вітали багатодітних матерів!

9 травня в Україні відзначають День матері. З нагоди свята в населених пунктах Чорноострівської  громади привітали багатодітних матерів. Жінкам, які є гордістю Чорноострівської  громади, побажали міцного здоров’я, сімейного благополуччя, всеосяжного материнського щастя і любові від дітей, внуків та правнуків.

16:50 11.05.2021

Висловлюємо щирі співчуття

Висловлюємо щирі співчуття

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Відійшла у Вічність добра і щира людина - Людмила Пилипівна Адамчук. За роки своєї плідної діяльності на посадах директора Чорноострівського будинку культури, директора Чорноострівської загальноосвітньої школи виховала не одне підростаюче покоління. Важко повірити, що ніколи ми вже не почуємо мудрого слова, не побачимо щирої посмішки. Але ніколи не згаснуть у наших серцях любов, вдячність і велика шана.

09:54 11.05.2021

Привітання з Днем матері!

Привітання з Днем матері!

Традиційно у другу неділю травня ми відзначаємо найтепліший день – День Матері. У цей прекрасний день, кожен поспішає раніше повернутись додому, аби вклонитись їй низенько і сказати щире й тепле слово «дякую». За те, що дала життя і ще за прості, але такі важливі речі: ходити, тримати ложку, розмовляти, пізнавати світ. За те, що завжди поруч, навіть коли так далеко. За найсильніший оберіг – молитви, які відганяють лихе. За те, що давала не все, що хотілось, але все, що мала. За те, що не для себе, а для нас. І так усе життя… Материнське серце завжди болітиме, не дивлячись на те, скільки років дитині – 10, 20 чи 40. Адже доки є мама, то ми діти.

16:14 07.05.2021

У Чорному Острові вшанували  світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє.

У Чорному Острові вшанували світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє.

День пам’яті та примирення (8 травня) і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня) – це, без сумніву, надзвичайно важливі дати для Українського народу. День перемоги – це свято сильних духом, котрі у дуже непростий час змогли порозумітися, об’єднатися, піднятися на боротьбу та здолати нацизм, тим самим подарувавши нащадкам майбутнє. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх воїнів у цій трагедії світового масштабу. Українські солдати мужньо та героїчно виборювали  для світу свободу від нацистських загарбників.

15:32 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь