A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Світла пам'ять...

Світла пам'ять...

Пішла з життя начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Вона жила, раділа світу, людям, що оточували її. У скорботі низько схиляємо голову, молимося за упокій її душі. Нехай добрий, світлий спомин про Наталю Володимирівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Наталя Володимирівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

12:20 25.11.2020

Робота з відновлення лісу

Робота з відновлення лісу

Осінь – це друга «гаряча» пора для лісівників, адже розпочинається осіння клопітка робота з відновлення лісу. На Вовчій Горі завжди буяв правічний ліс з дубовими насадженнями. Нажаль з плином часу ці могутні велети були знищені, а ліс занепав. Але завдяки кропіткій праці лісівників державного підприємства «Проскурівське лісове господарство» очільник Бурковський Вадим Ігорович  та працівників Чорноострівської селищної ради були висаджені на лісовій плантації рідкісні не лише для нашого лісу, а й для України цінні породи дерев метасеквоя китайська,  ялиця біла, псевдо цюга мемфіса, модрина європейська  та  дуб червоний.

11:37 25.11.2020

День Гідності і Свободи

День Гідності і Свободи

Сьогодні в Чорному Острові відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня Гідності і Свободи. Учні Чорноострівського НВК, працівники селищної ради, центральної бібліотеки Чорноострівської селищної ради, ДНЗ «Ромашка», територіального центру поклали квіти до Пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні та захисникам України». Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь сказав  «Минуло сім років з того моменту, як загинули вони – герої, яких народила революція Майдану – Революція Гідності. Чим була революція для кожного з нас? В першу чергу  Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності. Революція 2013-2014 років – це не протистояння Заходу й Сходу – це протистояння між тими, хто має гідність, і тими, хто не тільки не має її, а й взагалі не розуміє, що це означає».

14:23 20.11.2020

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!

У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати землі і тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Господарників сіл не дарма називають годувальниками країни, адже з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави. Шановні працівники сільського господарства та  сільськогосподарського виробництва, щиро вітаю вас зі святом! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі!

22:53 14.11.2020

Артефакти історії оживають в фондах літературно-краєзнавчого музею імені Леоніда Глібова

Артефакти історії оживають в фондах літературно-краєзнавчого музею імені Леоніда Глібова

Сьогодні в Чорному Острові відбулась непересічна подія. Небайдужі до історії Чорного Острова люди, а саме ветерани та працівники поліції області передали в фонди  літературно-краєзнавчого музею імені Леоніда Глібова та музею «Нескорені» Центральної бібліотеки Чорноострівської селищної ради  історичні артефакти доісторичної доби, першої та другої світової та Афганської війни, музейної експозиції міліції та  поліції  Хмельницького району та антитерористичної операції. Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь отримав від дарувальників сертифікат на експонати, які поповнять вже існуючі та створять нові експозиції музеїв. А також директору Чорноострівського літературно-краєзнавчого музею ім. Л. Глібова була вручена медаль "За збереження історичної спадщини Чорного Острова".

15:44 13.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь