A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Захисникам незалежної України!

Дата: 13.10.2021 22:00
Кількість переглядів: 1484

Фото без описуСеред прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Таке покровительство цілком узгоджувалось з визвольним рухом українського народу за свою незалежність.

Починаючи з 2015 року 14 жовтня - це День захисника України. Свято започатковане з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві. Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

13 жовтня у військовій частині А 3013 відбулися урочистості та святковий концерт за участі аматорських колективів та солістів Чорноострівського МБК, Грузевицького СБК та Чорноострівської ДМШ.            

Перші місяці АТО принесли нам неоціненні втрати. В домівки постукало горе. Але ми пам’ятатимемо героїв, які першими стали на захист наших кордонів проти російського агресора та загинули у нерівному бою. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про  військовослужбовця частини А 3013 підполковника Ярослава Костишина, жителів Чорноострівської громади Олександра Попова,  Богдана Ліщинського, Ігоря Мельника, Олександра Пасічника та багатьох героїв України. Молебен з нагоди свята Покрови, Дня захісників України та Дня українського козацтва провели отці Богдан, Іван, Андрій, Ярослав.

Захисників України привітали командир військової частини А 3013 майор Андрій Яковенко, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, секретар Чорноострівської селищної ради Олена Мороз.

Мільйони людей вірять, що небо нашої України буде мирним, адже його оберігають  славні сини та доньки України, воїни, яким довіряють найдорожче, найсвітліше – мир!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь