Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт Чорноострівського селищного голови про діяльність структурних підрозділів селищної ради за 2018 рік

Звіт Чорноострівського селищного голови про діяльність структурних підрозділів селищної ради за 2018 рік

Підсумовуючи роботу за минулий 2018 рік селищний голова Михайло Дзісь із 10 квітня 2019 р. по 26 квітня 2019 р. відвідав кожен старостинський округ Чорноострівської селищної ради, прозвітував за зроблену роботу у порівнянні із попередніми роками у 13 населених пунктах Чорноострівської громади: селах Рідкодуби, Педоси, Грузевиця, Бережанка, Осташки, Ставчинці, Антонівка, Катеринівка, Миколаїв, Везденьки, Захарівці, Мар’янівка та смт Чорний Острів.

10:18 02.05.2019

В мистецькім колі муз

В мистецькім колі муз

В мистецькому закладі Чорноострівська дитяча музична школа відбувся звітний концерт за участі учнів та викладачів. В цей день зі сцени линули чарівні звуки бандури,баяна та акордеона,гітари та фортепіано, духових інструментів, мелодії народних та сучасних пісень, мереживо народного та сучасного танців. Віртуозне виконання концертних номерів та сценічна культура виконавців це кропітка робота викладачів. Окрасою концерту стали танцювальні композиції зразкового танцювального колективу «Забава», композиторки та бандуристки зі Стуфчинецької філії ДМШ Маргарити Гудзь, ансамблю вокалістів, бандуристів та гітаристів, Евеліни Бойчук. Яскравою родзикою стало і фінальне дійство «Над Україною» за участі майже ста учасників. За велику пророблену роботу викладачам, учням та батькам подякував Чорноострівський селищний голова Михайло Семенович Дзісь.

09:22 30.04.2019

Дзвони Чорнобиля

Дзвони Чорнобиля

Чорнобильська катастрофа, озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль продемонстрував могутність і, водночас, безсилля людини. Ще раз довів, що можливості людського розуму великі, але за умови повної відповідальності за дії і вчинки. Чорнобильська трагедія – це жорстке і безкомпромісне попередження людству.

12:25 25.04.2019

Міжнародний день памяток і визначних місць та День памяток історії та культури

Міжнародний день памяток і визначних місць та День памяток історії та культури

Сьогодні у Міжнародний день памяток і визначних місць та День памяток історії та культури до нас на музейні гостини завітали учні 23 та 33 груп кухарів-кондитерів Чорноострівського Професійного Аграрного ліцею, учні шкіл, учасники та члени журі брейн-рингу «Місцеве самоврядування - сучасна модель демократії» та гості з республіки Молдова.

13:53 18.04.2019

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

5 квітня відбулася важлива подія  для освітянського товариства нашої громади – засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту  виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради 2018-2019 н.р.  За підсумками роботи, атестаційна комісія підтвердила високий рівень підготовки 34 педагогічних працівників, які атестувалися, та їх сумлінне ставлення до виконання своїх професійних обов'язків.

15:05 05.04.2019

Турбота про людей похилого віку

Турбота про людей похилого віку

У березні 2019 р. жителям смт. Чорний Острів Козак Анастасії Михайлівні, с. Мар’янівка Сергуновій Ніні Миколаївні, с. Лапківці Бойчук Марії Федорівні, с. Антонівка Банашко Федору Микитовичу виповнилось по 90 років, а жителькам с. Крачки Тимчук Регіні Карлівні та с. Мар’янівка Гуменюк Ніні Григорівні – 95 років.

11:53 27.03.2019

Книгоманія 2019

Книгоманія 2019

В Чорноострівській ОТГ пройшов 2 етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2019 року». В першому турі, який проходив у бібліотеках громади в конкурсі взяло участь близько п’ятдесяти учасників. В другому етапі брали участь Станіслав Малетін с. Вовча Гора, Назар Саянок с. Антонівка, Іванна Редчук с. Ставчинці, Дарина Демидюк с. Осташки, Годованець Вікторія с. Грузевиця.

13:29 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь