Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем  місцевого самоврядування

З Днем місцевого самоврядування

У День місцевого самоврядування в приміщенні Чорноострівської дитячої школи мистецтв відбулися урочистості та  концерт. Святкові вітання від Чорноострівського селищного голови Михайла Дзіся, депутата Хмельницької районної ради Олени Мороз, директора територіального центру соціального обслуговування населення Зінаїди Бандирської та  побажання  здоров’я, добра, родинного щастя і злагоди,  успіхів у всіх починаннях  на благо нашої неньки - України, рідного Чорного Острова та громади лунали в адресу депутатів, працівників виконавчого комітету селищної ради та старост ОТГ.

16:15 11.12.2017

Нарада  директорів сільських будинків культури та завідуючих сільськими клубами і працівників бібліотек Чорноострівської ОТГ

Нарада директорів сільських будинків культури та завідуючих сільськими клубами і працівників бібліотек Чорноострівської ОТГ

Відбулась нарада  директорів сільських будинків культури та завідуючих сільськими клубами і працівників бібліотек Чорноострівської ОТГ за участі спеціаліста з питань культури, національностей, релігій та туризму відділу освіти, культури, молоді і спорту Чорноострівської селищної ради Анатолія Бєлєванцева. На нараді піднімались питання стратегічного та поточного планування в закладах культури, оформлення   клубних та бібліотечних локацій, визначені пріоритетні напрямки життєдіяльності закладів культури.  На нараді були обрані рада клубних працівників у складі: Валентини Майданіч – директора Рідкодубського СБК, Лариси Сеник – директора Осташковецького СБК та Ніни Бойчук – завідуючої Лапківецьким СК.

15:51 28.11.2017

У садочку свято

У садочку свято

М’який лапатий сніжок зустрів цей святковий день легким морозцем  та передчуттям дива. Святий Михайло на баскому білому коні приїхав 21 листопада і  в Чорноострівський дошкільний навчальний заклад «Ромашка» з вітаннями та дарунками. До свята Михайла дітки та вихователі вже традиційно готуються завжди завчасно. Пісні і танці, віршики та всілякі цікавинки чекають в цей день на іменинників та  гостей закладу.

14:52 22.11.2017

Мітинг  пам’яті Героїв Небесної сотні  на честь Дня Гідності та Свободи

Мітинг пам’яті Героїв Небесної сотні на честь Дня Гідності та Свободи

Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції -  Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.  Після подій 2013-го - 2014-го років, революції Гідності і трагедії початку неоголошеної війни Росії проти України, окупації «братнім російським народом» Кримського півострова і Сходу України, відповідно до Указу Президента України та з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян в Україні був встановлений  День Гідності та Свободи, який відзначається  щорічно 21 листопада.

10:30 22.11.2017

Тренінг «Як формувати комунікативну політику в локальних медіа»

Тренінг «Як формувати комунікативну політику в локальних медіа»

15.11.2017 р. Хмельницький відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» організував одноденний тренінг «Як формувати комунікативну політику в локальних медіа». Чорноострівську об’єднану територіальну громаду представляла перший заступник Чорноострівського селищного голови Світлана Мельник.

15:24 16.11.2017

«Моя професія – гармонія краси»

«Моя професія – гармонія краси»

Цей день – свято не лише тих, хто працює в галузі, а й кожної людини, яка присвячує своє дозвілля мистецтву, намагається реалізувати себе як особистість через творчість, захоплюється традиційною культурою нашого народу. З давніх-давен благодатний грунт народного мистецтва був основою, на якій формувалась українська література, музика, професійне виконавство. Ми пишаємось народним генієм, створеною ним упродовж сторіч велетенською пісенною, фольклорною, малярською скарбницею. З тими здобутками незалежна Україна вступає в коло світових культур, являючи вселюдському загалу неповторність свого голосу, незламність свого духу, своє глибоко національне світобачення.

13:54 10.11.2017

«Серце, віддане людям»

«Серце, віддане людям»

За щоденними турботами, невідкладними справами, постійною напругою та щирим бажанням не полишити кожну людину без уваги, обійняти її всім серцем, вникнути в проблему і обов’язково вирішити її навіть ціною власного часу, здоров’я, сім’ї. Кожний день працівника соціальної сфери – це боротьба, боротьба за людину. А свята залишаються десь за обрієм роботи. Тому 3 листопада в приміщенні Чорноострівської ДМШ відбулись урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.  Нам дуже приємно, що саме ряд соціальних установ, а саме Чорноострівський територіальний  центр соціального обслуговування населення. директор  Зінаїда Бандирська;  Чорноострівський селищний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, директор  Олена Шинькова,  державний заклад «Хмельницький обласний соціальний центр матері і дитини» директор Любов Кисіль; державний заклад «Хмельницький обласний соціальний гуртожиток для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування». директор Віра Данилюк  докладають  великої праці по обслуговуванню саме жителів Чорноострівської територіальної громади. Тому всіх присутніх привітала перший заступник голови Чорноострівської селищної ради Світлана Мельник, директор обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді ОДА Тетяну Власюк.

10:53 06.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь