Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочиста зустріч військовослужбовців з районів проведення АТО

Урочиста зустріч військовослужбовців з районів проведення АТО

За наказом командира військової частини А3013 № 176 від 05.09.2017 року до військової частини А2900 м. Житомир у розпорядження командувача високомобільних десантних військ ЗС України для виконання службових (бойових) завдань у районах проведення АТО до окремого розпорядження було відряджено:

12:49 01.06.2018

«Країна дитячих мрій»

«Країна дитячих мрій»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

11:05 01.06.2018

Імпреза по Самчиківськи

Імпреза по Самчиківськи

На запрошення відомої  поетеси та волонтерки  Оксани Радушинської мистецькі колективи Чорноострівської ОТГ, а саме зразковий танцювальний колектив «Забава» та вокальний ансамбль «Мелодія Чорноострівської ДМШ, танцювальний колектив «Сонцесвіт» Грузевицької філії ДМШ відвідали  музей – палацовий комплекс «Самчики». Палацово-парковий ансамбль «Самчики» — це музей-садиба у селі Самчики Старокостянтинівського району. Палац є одним з найкраще збережених в Україні. У всеукраїнському конкурсі «Сім чудес України», проведеному в 2007 році, садиба у Самчиках стала одним із номінантів від Хмельниччини.

14:38 30.05.2018

Свято останього дзвоника у Чорноострівській ОТГ!

Свято останього дзвоника у Чорноострівській ОТГ!

25 травня на всіх шкільних подвір`ях Чорноострівської селищної ради пролунав  останній дзвінок.  Когось  він сповістив про перехід  до наступного класу та старт довгоочікуваних канікул,  когось – про закінчення школи.

15:06 25.05.2018

«Організація фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ»

«Організація фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ»

24 травня на базі Чорноострівського ДНЗ «Ромашка» відбувся семінар-практикум  для фізичних інструкторів   дошкільних навчальних закладів на тему «Організація фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ». 

16:52 24.05.2018

«Загартовані волею»

«Загартовані волею»

День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, передовсім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. В нинішній політичній ситуації це свято – не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини. Цей день є символом незборимості української нації.

15:08 24.05.2018

Моє село-мій краю яснозорий

Моє село-мій краю яснозорий

Педосівський старостинський округ Чорноострівської ОТГ відсвяткував Дні сіл Мартинівка та Бережанка. Вже сама погода зробила свято яскравим та сонячним. А ще яскраві виступи аматорських колективів та виконавців громади та гостей свята. Всіх присутніх привітав Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь.  Вітання та подарунки стали приємним доповненням свята. Гостей дійства причащали смачними  смаколиками та короваєм.

14:18 23.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь