A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Імпреза по Самчиківськи

Дата: 30.05.2018 14:38
Кількість переглядів: 932

Фото без описуНа запрошення відомої  поетеси та волонтерки  Оксани Радушинської мистецькі колективи Чорноострівської ОТГ, а саме зразковий танцювальний колектив «Забава» та вокальний ансамбль «Мелодія Чорноострівської ДМШ, танцювальний колектив «Сонцесвіт» Грузевицької філії ДМШ відвідали  музей – палацовий комплекс «Самчики». Палацово-парковий ансамбль «Самчики» — це музей-садиба у селі Самчики Старокостянтинівського району. Палац є одним з найкраще збережених в Україні. У всеукраїнському конкурсі «Сім чудес України», проведеному в 2007 році, садиба у Самчиках стала одним із номінантів від Хмельниччини.

У Зелену неділю, 27 травня, в музеї-садибі Самчики приймали гостей. Маєток та територія біля нього наповнилися співом, музикою, ароматом куліша та іншої смакоти. Мистецький фестиваль "Імпреза по самчиківськи" уже вчетверте зібрав поетів, співаків, композиторів, режисерів Хмельниччини та України. Організаторами мистецького заходу є: директор музею-садиби Богдан Пажимський, письменниця, громадська діячка, волонтер Оксана Радушинська та засновники мистецького порталу "Жінка-УКРАЇНКА" Юрій та Тетяна Пероганичі.

В імпрезі прийняли участь народна артиста України Світлана Мирвода, бандуристка Юлія Григорук, автор і виконавець Юрій Старчевод, поет Віталій Міхалевський. Звісно ж, родини Пероганичів, Радушинських,  Пажимських.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь