Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Будь щаслива моя мамо!

Будь щаслива моя мамо!

Мати-берегиня роду людського, її святою завжди називали. Мати народжувала дитину, співала їй колискові пісні, вчила добра і любові, навчала охайності, працьовитості. Недарма в народі кажуть: "Яка мама, така й доня". Споконвіку славились українські дівчата і жінки - чепурні, роботящі, добрі, привітні. Свято матері зародилося давно. У 1903 році молода американка з Філадельфії Анна Джарвіс, яка поховала свою матір, звернулася до законодавців з пропозицією присвятити один день кожного року вшануванню Матерів. Вона запропонувала це вшанування символізувати кольорами квітів. У кого матір була жива – у цей день мав приколоти до одягу рожеву квітку, а в кого мати померла – білу.

10:35 14.05.2018

Справжній лицар України

Справжній лицар України

Три роки тому обірвалося серце справжнього героя нашої держави – лейтенанта ЗС України Богдана Вікторовича Ліщинського, позивний «Звєрь». Загинув у результаті кульового поранення в груди поблизу села Водяне під м.  Донецьк. Уроженець села Мартинівка Хмельницького району Хмельницької області (22 червня 1992 року – 11 травня 2015 року). Указом президента України був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня «за мужність, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» (посмертно) Чорноострівська громада висловлює співчуття рідним і близьким та довго пам’ятатиме героїчний подвиг справжнього лицаря України.

10:30 14.05.2018

Великий дух мого народу

Великий дух мого народу

В ці святі для кожного з нас Дні – День скорботи та примирення та День Перемоги над нацизмом до Чорноострівської ОТГ знову в гості завітала творча сотня «Рух до Перемоги» на чолі з її керівником Оксаною Радушинською. Незабутній концерт подарував всім глядачам неповторні хвилини радості і смутку, натхнення та головне – бажання бути справжнім патріотом нашої країни,

10:19 14.05.2018

Юні таланти!

Юні таланти!

4-6 травня 2018 року у м. Кам’янці-Подільському відбувся ІV Міжнародний мистецький фестиваль-конкурс "Grand Fest Кам’янець-2018". Учні Чорноострівської дитячої музичної школи взяли участь у цьому фестивалі і отримали наступні нагороди:

11:33 10.05.2018

Нарада керівників закладів освіти

Нарада керівників закладів освіти

8 травня 2018 року під керівництвом начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради Н. Малої відбулася нарада при селищному голові М. Дзісю за участю спеціаліста по ЖКГ, транспорту та благоустрою А. Личак та спеціаліста по освіті, молоді та спорту М. Степанової для керівників закладів освіти Чорноострівської громади на якій розглядалися питання:

11:26 10.05.2018

«Мужність і біль Чорнобиля…»

«Мужність і біль Чорнобиля…»

«Мужність і біль Чорнобиля…» – під такою назвою Чорноострівська ОТГ на базі Осташковецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів сьогодні, 26 квітня 2018 року, провела годину пам’яті, на якій вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської трагедії.

15:58 26.04.2018

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту

З 16 по 20 квітня 2018 року у навчальних закладах Чорноострівської селищної ради був проведений Тиждень знань з безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту. В рамках акції в школах та дитячих садочках пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в дітей свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді; розвиток життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у дітей співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника.

15:25 23.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь