Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Юриста!

З Днем Юриста!

8 жовтня вітають тих, чия робота пов'язана з правозахисною діяльністю. День юриста України об'єднує адвокатів, нотаріусів, працівників судочинства, органів місцевого самоврядування – всіх, хто вибрав юридичну освіту і захищає права і свободи громадян.

12:57 06.10.2017

"Осінній день нам свят приніс багато"

"Осінній день нам свят приніс багато"

28 вересня з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики та Дня працівників освіти в клубі Чорноострівського ПАЛ відбувся святковий концерт. Яскравими номерами вітали шановну публіку вихованці та педагоги Чорноострівської дитячої музичної школи, творчі колективи навчальних закладів громади.

09:28 03.10.2017

Освітні заходи з нагоди святкування в Україні Національного дня миру

Освітні заходи з нагоди святкування в Україні Національного дня миру

21 вересня в навчальних закладах Чорноострівської селищної ради, були проведені освітні заходи з нагоди святкування в Україні Національного дня миру. Також  школярі взяли участь у флешмобі «Голуб миру», який символізує  спокій, мирне  життя і дружбу, вічне братерство і солідарність народів.

12:21 22.09.2017

ПРОВОДИ У ЗОНУ АТО

ПРОВОДИ У ЗОНУ АТО

5 вересня 2017 року 9 військовослужбовців  Грузевицької військової частини А3013  відбули на Житомирщину в навчальний центр, після якого будуть виконувати свій військовий обов’язок  по захисту держави у зоні бойових дій АТО. На сході воїни служитимуть протягом дванадцяти місяців. Проводжали їх у службове відрядження весь склад військової частини на чолі з командиром, полковником Сандулом М.М., Чорноострівський селищний голова Дзісь М.С., керуючий справами виконавчого апарату районної ради Гуцалюк Ю.Л., представники духовенства, рідні та друзі. Від Чорноострівської селищної ради військовослужбовцям було передано набори особистих засобів гігієни; від ТОВ «Чорноострівська трикотажна фабрика» (директор Тимченко В.В.) – футболки та від ТОВ «Агроприбужжя-2007» (директор Малий А.Б.) – тонометр. Слід зазначити, що серед цих військовослужбовців більшість земляки – мешканці населених пунктів Чорноострівської громади. Усім бажаємо, щоб їх сила та мужність збільшувались завдяки  любові, підтримці рідних і близьких та Божого благословення.

10:20 08.09.2017

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

В осінній теплий день 1 вересня пролунав вітальний перший дзвінок для майже 1000 школярів навчальних закладів Чорноострівської селищної ради.

15:36 01.09.2017

Серпнева конференція педагогічних працівників «Управління освітою в умовах запровадження Концепції Нової української школи та особливості організації навчально-виховного процесу в новому 2017-2018 навчальному  році»

Серпнева конференція педагогічних працівників «Управління освітою в умовах запровадження Концепції Нової української школи та особливості організації навчально-виховного процесу в новому 2017-2018 навчальному році»

30 серпня, напередодні довгоочікуваного освітянами Дня знань, в приміщенні актового залу Чорноострівського ПАЛ, відбулася серпнева конференція педагогічних працівників під назвою «Управління освітою в умовах запровадження Концепції Нової української школи та особливості організації навчально-виховного процесу в новому 2017-2018 навчальному році».

10:11 01.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь