Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

"Осінній день нам свят приніс багато"

Дата: 03.10.2017 09:28
Кількість переглядів: 1368

Фото без опису28 вересня з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики та Дня працівників освіти в клубі Чорноострівського ПАЛ відбувся святковий концерт. Яскравими номерами вітали шановну публіку вихованці та педагоги Чорноострівської дитячої музичної школи, творчі колективи навчальних закладів громади.

Також в залі була розміщена цікава виставка з роботами та науковими досягненнями членів різноманітних за напрямками позашкільних гуртків. З вітальним словом виступили Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь, начальник відділу освіти Наталя Мала, помічник народного депутата Сергія Лабазюка Галина Тенюх. З нагоди професійних свят були відзначені грамотами Чорноострівської селищної ради кращі працівники галузі освіти та культури громади. Почесними гостями свята були ветерани праці дошкільних, бібліотечних та освітянських закладів. Загалом свято пройшло в теплій та дружній атмосфері, учасники дійства отримали масу задоволення та нових вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь