Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч з працівниками ГУ ДФС у Хмельницькій області

Робоча зустріч з працівниками ГУ ДФС у Хмельницькій області

В приміщенні Чорноострівської селищної ради 17.04.2018 року о 10 годині відбулася робоча зустріч з працівниками ГУ ДФС у Хмельницькій області ГДРІ Тропарчук І.І. та ГДРІ Якубовою А.В. з метою забезпечення повноти та своєчасності справляння податку на доходи фізичних осіб та для налагодження партнерських відносин з платниками податків та створення сприятливих умов для платників податків.

12:41 17.04.2018

Творча сотня "Рух до перемоги" у межах волонтерських концертів зустрічається з земляками

Творча сотня "Рух до перемоги" у межах волонтерських концертів зустрічається з земляками

У перервах між поїздками на Схід наша Творча сотня "Рух до перемоги" у межах волонтерських концертів зустрічається з земляками, щоб за допомогою пісень, музики, поезії говорити про війну, якою живе частина України, і про мир, якого всі ми прагнемо. На запрошення Чорноострівської ОТГ, побували у с.Грузевиця з концертом "З любов'ю - заради миру". До будинку культури завітали представники громади, школярі, військовослужбовці однієї з в/ч. Упродовж трохи більше години, поки тривав концерт, торкнулися різних тем, спонукали глядачів до різнопланових емоцій. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих на війні. Співали про Україну і батьківство, про кохання і надію, про віру в нас і нашу країну! Працювали волонтерським складом: викладачка чорноострівської ДМШ Анастасія Капустянська, викладачка красилівської ДМШ Olya Beznosyuk, викладач хмельницького музичного коледжу ім. В.Заремби Ігор Грінькевич, працівник 42 гарнізонний будинок офіцерів Sergey Skop, артистки ансамблю "Козаки Поділля" Хмельницька обласна філармонія Олена Мишляковська-Урбанович, Марина Клишната, Яна Гарманюк, Оксана Радушинська та її батьки. Вдруге разом із Творчої сотнею співпрацював зразковий хореографічний ансамбль "Забава", оздоблюючи виступи артистів хореографічними постановками.

12:28 16.04.2018

Весняний призов 2018

Весняний призов 2018

Сьогодні, 11 квітня 2018 року, чотирьох юнаків населених пунктів Чорноострівської громади урочисто проводжали до лав Збройних Сил України на строкову службу. Це: Малий Сергій Русланович (с. Бережанка), Язвінський Денис Михайлович (с. Мартинівка), Ліщинський Микола Миколайович (с. Мартинівка), Сельський Артем Петрович (с. Мартинівка).

11:06 11.04.2018

Атестація педагогічних працівників 2018 рік

Атестація педагогічних працівників 2018 рік

З метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу у навчальних закладах громади 05.04.2018 року була проведена чергова атестація педагогічних працівників атестаційною комісією ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради.

10:42 06.04.2018

Відкритий конкурс читців та театральних колективів ім. Леоніда Івановича Глібова «Дух Генія вита Подільським краєм»

Відкритий конкурс читців та театральних колективів ім. Леоніда Івановича Глібова «Дух Генія вита Подільським краєм»

Леонід Іванович Глібов – байкар, письменник, слава про нього вийшла за межі України ще за життя поета, його твори любили всі дорослі і діти, особливо гострі та влучні байки. Чарівні поетичні рядки і сьогодні відкривають підростаючому поколінню красу рідної природи, вчать любити рідну землю, солов’їну мову, боротися за правду, за незалежність.

10:32 27.03.2018

«Безкраї обрії мистецтва»

«Безкраї обрії мистецтва»

Справжнє свято музики, мистецтва й краси вирувало 15 березня у затишних стінах Грузевицького будинку культури. «Безкраї обрії мистецтва» - під такою назвою пройшов звітний концерт обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності, під час якого учні навчальних закладів Чорноострівської селищної ради продемонстрували високий виконавський рівень, творчість, професіоналізм, драйв та шалені емоції. Концертні номери були представлені в різних жанрах, також у фойє будинку культури була представлена виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Журі Хмельницького ОЦНТТУМ у складі Жолобок Н.В., Барабаш В.П., Митко О.М., Стельмах І.А. засвідчило високий рівень організації конкурсу та майстерності учасників, які в черговий раз довели, що Чорноострівська громада – невичерпна скарбниця талантів.

16:43 19.03.2018

Святковий концерт до міжнародного жіночого Дня «Ти – вічна таїна»

Святковий концерт до міжнародного жіночого Дня «Ти – вічна таїна»

У кого з нас не бринить щемливо душа, коли вслухаємося в мудру, сердечну пісню, слово про дівчат, жінок, матерів та сестер, коли чуємо ніжні слова. У такі хвилини хочеться палко любити, вірити, сподіватися та радіти.

09:47 09.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь