Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Творча сотня "Рух до перемоги" у межах волонтерських концертів зустрічається з земляками

Дата: 16.04.2018 12:28
Кількість переглядів: 794

Фото без описуУ перервах між поїздками на Схід наша Творча сотня "Рух до перемоги" у межах волонтерських концертів зустрічається з земляками, щоб за допомогою пісень, музики, поезії говорити про війну, якою живе частина України, і про мир, якого всі ми прагнемо.
На запрошення Чорноострівської ОТГ, побували у с.Грузевиця з концертом "З любов'ю - заради миру". До будинку культури завітали представники громади, школярі, військовослужбовці однієї з в/ч. Упродовж трохи більше години, поки тривав концерт, торкнулися різних тем, спонукали глядачів до різнопланових емоцій. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих на війні. Співали про Україну і батьківство, про кохання і надію, про віру в нас і нашу країну!
Працювали волонтерським складом: викладачка чорноострівської ДМШ Анастасія Капустянська, викладачка красилівської ДМШ Olya Beznosyuk, викладач хмельницького музичного коледжу ім. В.Заремби Ігор Грінькевич, працівник 42 гарнізонний будинок офіцерів Sergey Skop, артистки ансамблю "Козаки Поділля" Хмельницька обласна філармонія Олена Мишляковська-УрбановичМарина КлишнатаЯна Гарманюк, Оксана Радушинська та її батьки. Вдруге разом із Творчої сотнею співпрацював зразковий хореографічний ансамбль "Забава", оздоблюючи виступи артистів хореографічними постановками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь