Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Готовність закладів освіти Чорноострівської селищної ради до нового навчального року

Готовність закладів освіти Чорноострівської селищної ради до нового навчального року

Відповідно до розпорядження Чорноострівського селищного голови №54/2018-р від 20 липня 2018 року «Про підготовку  закладів освіти Чорноострівської селищної ради до нового 2018-2019 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період» та з метою забезпечення організованого початку 2018-2019 навчального року 21 серпня поточного року, комісією за участі представників: відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради, Держпродспоживслужби, Хмельницького міського управління ГУДСНС та Чорноострівської селищної ради, здійснено перевірку готовності до нового навчального року 10 закладів загальної середньої освіти та 9 закладів дошкільної освіти. Особлива увага приділялася готовності закладів освіти до роботи в умовах Нової української школи. В цілому, усі загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади громади відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення освітнього процесу у новому навчальному році. Працівниками закладів освіти, батьками була проведена належна робота з підготовки закладів освіти до нового навчального року.

12:19 23.08.2018

Моє село – краплиночка на карті

Моє село – краплиночка на карті

В ці дні українці святкують  світлі і по-справжньому великі свята! Преображення Господнє наповнює  наші серця добротою, любов'ю і прожене всі негаразди! Це світле свято дарує надію та віру. Тому саме в яблучний Спас села Лапківці та Антонівка Чорноострівської ОТГ святкували свої Дні сіл. Невід’ємними моментами свята стало освячення плолів та зела, виставки місцевих майстрів декоративно – ужиткового мистецтва З розмаїттям веселкових кольорів у рушниках, серветках, подушках, вишитих картинах та у інших рукотворних виробах.

14:16 22.08.2018

Обласний конкурс «Лідер  читання»

Обласний конкурс «Лідер читання»

За ініціативи національної бібліотеки України для дітей за сприяння Міністерства культури 16 серпня відбувся районний етап конкурсу. Підвищення інтелектуального рівня і культурної компетентності дітей шляхом заохочення до систематичного читання та проведення змістовного дозвілля , популяризації найкращих надбань української та світової літератури – ось основна мета конкурсу «Лідер  читання».

15:19 20.08.2018

Становлення інституту старост в Україні

Становлення інституту старост в Україні

Старости старостинських округів Чорноострівської ОТГ прийняли участь у Всеукраїнському  форумі старост об’єднаних територіальних громад «Становлення інституту старост в Україні: перші кроки». Він проходив за підтримки Євросоюзу Фонду Ганса Зайделя. У форумі приймали участь представники Адміністрації президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Мінрегіонбуду, Голови ОДА, Голови обласної ради та старост ОТГ областей України.

13:30 21.06.2018

Люди в білих халатах

Люди в білих халатах

З часів осмислення життя як найбільшої цінності людство пройнялося особливою шаною і повагою до тих, хто це життя оберігає.

17:09 18.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь