A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Країна дитячих мрій»

Дата: 01.06.2018 11:05
Кількість переглядів: 672

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Тому вже доброю традицією  стало святкування Міжнародного дня захисту дітей в громаді Чорноострівської селищної ради.

Чорноострівська селищна рада, відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради, Чорноострівський селищний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 31 травня 2018 року провели розважальні заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей «Країна дитячих мрій».

На центральній площі селища відбувся святковий концерт «У барвах сонячного дитинства», в якому взяли участь учні Чорноострівської дитячої музичної школи, Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ст., учасники художньої самодіяльності села Грузевиця та села Осташки.

Активну участь у проведені святкових заходів взяли участь працівники Хмельницької центральної районної бібліотеки, які презентували «Закапелок бібліотечний «Зростаємо разом з книгою»» та провели конкурс малюнків на асфальті «Про що мріють діти».

Діти прийняли активну участь у розважально-ігровій програмі «Хай сонцю і світу всміхаються діти». Під час розважальної програми були проведені рухливі ігри та конкурси, під час яких діти отримали заохочувальні призи.

Також виконком Чорноострівської селищної ради виділив 50 безкоштовних квитків на дитячі атракціони для дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей учасників АТО.

Фото «Країна дитячих мрій»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь