A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Мітинг пам’яті Героїв Небесної сотні на честь Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2017 10:30
Кількість переглядів: 740

Фото без описуУкраїна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції -  Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.  Після подій 2013-го - 2014-го років, революції Гідності і трагедії початку неоголошеної війни Росії проти України, окупації «братнім російським народом» Кримського півострова і Сходу України, відповідно до Указу Президента України та з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян в Україні був встановлений  День Гідності та Свободи, який відзначається  щорічно 21 листопада.

В цей День в смт. Чорний Острів відбувся мітинг  пам’яті Героїв Небесної сотні  на честь Дня Гідності та Свободи.  До підніжжя пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні та захисникам України» лягли квіти та лампадки пам’яті  від Чорноострівської селищної ради, Хмельницької  РДА і районної ради, та вдячних чорноострівчан та мешканців громади.

До всіх присутніх звернувся Чорноострівський селищний голова Михайло Дзісь. На заході були присутні голова Хмельницької РДА Леся Коменда та голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник, учні Чорноострівського НВК, Марянівської ЗОШ, Чорноострівського ПАЛ та установ громади.

Сьогодні Україна сміливо будує Європейську державу. Угода про асоціацію Європейським союзом – це ключова вимога Революції Гідності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь