Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Військовий стан в Україні продовжено до 25 травня 2022 року

Увага! Військовий стан в Україні продовжено до 25 травня 2022 року

21 квітня 2022 року Верховна Рада прийняла Закон України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 19.04.2022 № 7300, за яким воєнний стан в Україні продовжують з 05:30 25 квітня 2022 року строком на 30 діб, — до 25 травня 2022 року.

12:40 22.04.2022

Майстер-клас з випікання Великодніх пасок

Майстер-клас з випікання Великодніх пасок

Випікання пасок до Великодня - особливе дійство, яке раз на рік відбувається на багатьох українських кухнях. Не менш важливим питанням, окрім рецептів, закупок і підготовки, є правильно обраний день.

10:22 22.04.2022

ПРОПОНУЮТЬСЯ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ В ОРЕНДУ

ПРОПОНУЮТЬСЯ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ В ОРЕНДУ

В рамках реалізації всеукраїнської кампанії "Сади Перемоги", з метою максимального охоплення використання земель для сільськогосподарських потреб та уникнення продовольчої кризи на території нашої громади, регіону та України зокрема, враховуючи прийняття Закону України № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» який дозволяє передачу земель комунальної власності в оренду без проведення земельних торгів строком на один рік, Чорноострівська селищна рада пропонує фізичним особам-підприємцям, фермерським господарствам, сільськогосподарським підприємствам надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: За межами с. Везденьки – земельні ділянки площею 17,43 га, і 5,94 га;

11:11 21.04.2022

Прибирання території пустиря по вулиці Центральній в селі Мар'янівка

Прибирання території пустиря по вулиці Центральній в селі Мар'янівка

Декілька років поспіль прибирання даної ділянки організовують депутати селищної ради. Сьогодні долучилися до цієї гарної справи підприємства, які розташовані поруч та працівники Мар'янівської гімназії. Висаджено сосни та клени. В подальшому на цьому пустирі можна облаштувати гарний скверик та дитячий майданчик для мешканців села Мар'янівка. Погодьтеся, краще мати затишне місце для відпочинку, ніж закинутий, зарослий бур'яном та чагарниками пустир. Початок сьогодні покладений. Шановні мешканці села Мар'янівка, тепер справа за Вами.

18:00 20.04.2022

Сквер перемоги

Сквер перемоги

Сьогодні, як ніколи, ми хочемо щоб наша Україна така зранена та сплюндрована рашистськими ворогами якнайшвидше розквітнула зеленим пагоном Перемоги.

17:43 20.04.2022

Вітаємо переможців обласних олімпіад з навчальних предметів!

Вітаємо переможців обласних олімпіад з навчальних предметів!

У відповідності до наказу Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА від 11.04.2022 року №157-од «Про результати проведення ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2021-2022 навчальному році» переможцями обласних олімпіад з навчальних предметів стали такі учні закладів загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради:

14:53 19.04.2022

Акція «За чисте довкілля» продовжується

Акція «За чисте довкілля» продовжується

Працівники Чорноострівського дитячого навчального закладу «Ромашка» провели благоустрій території Чорноострівського скверу: підбілили дерева, впорядкували квітники, посіяли квіти.

14:50 19.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь