A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Всеукраїнський моніторинг

Дата: 26.12.2022 15:55
Кількість переглядів: 217

Фото без описуУ вересні 2022 року Державна служба якості освіти України вивчала питання щодо організованого початку 2022/2023 навчального року у закладах дошкільної та загальної середньої  освіти.

Основна увага приділялась наданню вихованцям та здобувачам освіти  якісних освітніх послуг з дотриманням вимог безпеки учасників освітнього процесу  в умовах правового режиму воєнного стану, забезпеченню закладів освіти захисними спорудами та найпростішими укриттями.

Державною службою якості освіти у Хмельницькій області проведено моніторинг щодо організованого початку навчального року у 5 закладах освіти Чорноострівської селищної ради, а саме: Чорноострівський ЗДО, Мартинівський ЗДО, Осташковецький ЗДО, Миколаївська гімназія та Чорноострівський ліцей.

Результати моніторингурозміщені на сайті Міністерства освіти на науки України у «Довідці про результати вивчення питання щодо організованого початку 2022-2023 навчального року у закладах дошкільної , загальної середньої, позашкільної освіти». У відповідності до довідки, досвід закладів освіти Чорноострівської селищної ради відзначено як позитивний.

Зокрема, у Мартинівському закладі дошкільної освіти Чорноострівської селищної ради Хмельницької області за кошти жителів села у господарському приміщенні приватної садиби, яка знаходиться у доступності 60 метрів, зроблено ремонт і облаштовано найпростіше укриття для вихованців ЗДО.

Детальніше про результати моніторингу можна дізнатись за посиланням: 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь