A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Про проведення ХХІІ Міжнародного конкурсу  з  української мови  імені Петра Яцика  у закладах загальної середньої освіти  Чорноострівської селищної ради

Про проведення ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у закладах загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради

На виконання листа  Міністерства освіти і науки України від 11.10.2021 №1/9-535 «Про проведення ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», листа Департаменту освіти, науки, молоді  та спорту Хмельницької ОДА  від 21.10.2021 №  1583- 41/2021, у закладах загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради рекомендовано провести 9 листопада 2021 року шкільний етап конкурсу імені Петра Яцика (із дотриманням карантинних заходів).

09:05 09.11.2021

Платформа Центрів Дія

Платформа Центрів Дія

Платформа Центрів Дія призначена для отримання фізичними та юридичними особами інформації, необхідної для звернення до центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), а також забезпечення постійного підвищення якості надання адміністративних та інших публічних послуг у ЦНАП.

10:58 08.11.2021

«Життя людини до тих пiр мaє цiннiсть, поки людинa може допомaгaти iншим» Iвaн Фрaнко

«Життя людини до тих пiр мaє цiннiсть, поки людинa може допомaгaти iншим» Iвaн Фрaнко

     Є тaкa професiя – соцiaльна сфера. I у першу недiлю листопaдa в Укрaїнi згiдно з Укaзом Президентa Укрaїни вiдзнaчaють День прaцiвникa соцiaльної сфери. На території Чорноострівської селищної ради є ряд організацій та установ, які опікуються та сумлінно виконують свою справу. Це відділ праці та соціального захисту населення Чорноострівської селищної ради, служба у справах дітей Чорноострівської селищної ради, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорноострівської селищної ради, Державний заклад «Хмельницький обласний соціальний центр матері і дитини», Державний заклад «Хмельницький обласний соціальний гуртожиток для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування».      Щиро вiтaємо iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

07:18 07.11.2021

Проведено рейд «Діти вулиці»

Проведено рейд «Діти вулиці»

1 листопада 2021 року Службою у справах дітей Чорноострівської  селищної ради  проведено  черговий профілактичний рейд   «Діти вулиці». 

10:12 05.11.2021

З Днем залізничника!

З Днем залізничника!

Сьогодні, відзначають своє професійне свято всі працівники Укрзалізниці!

11:29 04.11.2021

З 90-літнім ювілеєм

З 90-літнім ювілеєм

Чорноострівська селищна рада та вся громада вітали з 90-літнім ювілеєм жительку с. Мар’янівка Заїку Віру Володимирівну. Все своє життя Віра Володимирівна важко працювала на ланах місцевого колгоспу, була і бригадиром.  Разом з чоловіком, як кажуть, підіймали сільське господарство краю. А ще всю свою любов віддавали дітям, а пізніше онукам.  Перенесла вона і страшні роки Другої світової війни за що отримала статус учасника війни. Нелегка доля Віри Володимирівни, але вона з оптимізмом зустрічає свій поважний вік. Отож нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. Бажаємо Вам прожити ще багато-багато років в оточенні своєї великої родини, яка цінує Вас та дуже любить. В цей день у нас лише одне побажання: будьте завжди здоровими.  Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині на многії роки!

16:34 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь