Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Чорноострівської громади!

Шановні мешканці Чорноострівської громади!

Аналізуючи статистичні дані зростання захворюваності хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом  SARS-CoV-2, відслідковується  надзвичайно ускладнена ситуація.  За офіційними даними, на минулому тижні кількість офіційних  лабораторних досліджень підтверджено  у 786 випадках захворювання по області, в тому числі 471 по Хмельницькому районі.  З 102 069 хворих на COVID – 19 виявлено 4846 дітей, чого не спостерігалось у попередні роки.  За добу 22 жовтня на Хмельниччині офіційно підтверджено позитивний тест  у 1075 осіб та 25 осіб померло.

15:09 25.10.2021

Нарада зі старостами

Нарада зі старостами

22.10.2021 р. керуючою справами виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради Наталією Гудимою було проведено нараду зі старостами щодо вирішення питань та проблем, що виникають у роботі. На порядок денний були винесені наступні питання:

10:51 25.10.2021

З Міжнародним днем шкільних бібліотек!

З Міжнародним днем шкільних бібліотек!

Засновником цієї календарної події виступає всесвітня організація ЮНЕСКО, за ініціативою Міжнародної асоціації шкільних бібліотек  вперше свято було проведено в 1999-му році. Дата святкування Міжнародного дня шкільних бібліотек в багатьох країнах, зокрема і в Україні - щорічно в четвертий понеділок жовтня.

10:35 25.10.2021

Вакцинація від COVID-19

Вакцинація від COVID-19

Пропонуємо до вашої уваги інформаційні матеріали кампанії з вакцинації від COVID-19. Дана інформаційна кампанія проводиться з метою роз'яснення щодо важливості вакцинації населення проти COVID-19 для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Детальніше...

10:23 25.10.2021

Всеукраїнський профілактичний захід “Урок”

Всеукраїнський профілактичний захід “Урок”

З метою запобігання дитячій бездоглядності, правопорушень і злочинності серед дітей, виявлення учнів, які не приступили до навчання, начальником  служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради спільно з провідним фахівцем із соціальної роботи,  з дільничними офіцерами поліції СП відділення поліції №2 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області, старостами сіл   обстежено умови проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах .

15:28 22.10.2021

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури проведено прийом громадян з питань виявлення та запобігання випадків домашнього насильства

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури проведено прийом громадян з питань виявлення та запобігання випадків домашнього насильства

В Україні 07.12.2017 був ухвалений закон, який встановлює кримінальну відповідальність за домашнє насильство. Цей закон вніс низку поліпшень до заходів із протидії домашньому насильству.

13:51 21.10.2021

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

13.10.2021року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів. 

09:32 15.10.2021

Захисникам незалежної України!

Захисникам незалежної України!

Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Таке покровительство цілком узгоджувалось з визвольним рухом українського народу за свою незалежність.

22:00 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь