A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!

Вітаємо!

Вітаємо Анатолія Бєлєванцева – головного спеціаліста з питань культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради із зайнятим ІІІ місцем у культурно-просвітницькому конкурсі есе «Вишиванка у спадок», організаторами якого є  управління культури з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації та Обласний науково-методичний центр культури.

13:38 15.12.2021

Андріївські вечорниці «Ой, Андрію, даруй нам надію!»

Андріївські вечорниці «Ой, Андрію, даруй нам надію!»

     Серед зимових свят виділяється мабуть найцікавіше – день Андрія Первозваного, чи як його ще називають у народі Калита. Свято припадає на 13 грудня і є логічним продовженням молодіжних гулянь, де хлопці та дівчата шукали собі пару для майбутнього подружнього життя. Звичаї та обряди мають дохристиянський характер: ворожіння, закликання, ритуальне кусання калити.

14:19 14.12.2021

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Відповідно до  Указу Президента, починаючи з 2006 року, 14 грудня українці вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а подекуди і власного життя, зумів зупинити ядерного монстра. Обрана вона була не випадково, адже саме цього дня, відбулася здача в експлуатацію об’єкту «Укриття» – саркофагу, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Зруйнований реактор перестав бути джерелом радіоактивного забруднення навколишнього середовища. Таким чином, цього дня було поставлено умовну крапку в боротьбі з чорнобильським лихом.

13:49 14.12.2021

ЗАХОДИ В РАМКАХ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

ЗАХОДИ В РАМКАХ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради спільно із фахівцем із соціальної роботи відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, де провели роз’яснювальну роботу з батьками та дітьми щодо профілактики злочинності серед неповнолітніх, роздали пам’ятки з протидії домашньому насиллю, а також провели інформативну бесіду про безпечне поводження з електричними приладами та пічним опаленням під час опалювального сезону.

10:42 13.12.2021

Програма Президента України "єПідтримка"

Програма Президента України "єПідтримка"

Президентом України ініційовано Програму цільового фінансування вразливих категорій бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19.

15:32 09.12.2021

Обережно, ожеледиця!

Обережно, ожеледиця!

Рекомендації щодо безпечної поведінки у зимовий період для запобігання травмуванню та нещасним випадкам

09:24 09.12.2021

Про подання до органів Державної податкової служби відомостей  щодо реєстрації зміни місця проживання

Про подання до органів Державної податкової служби відомостей щодо реєстрації зміни місця проживання

Фізичні особи – платники податків (громадяни) зобов’язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (які визначені п. 70.2 ст. 70 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), в тому числі реєстрацію зміни місця проживання) шляхом подання протягом місяця з моменту виникнення змін Заяви за ф. № 5ДР.

09:06 09.12.2021

Будівництво зовнішніх мереж водопостачання с. Захарівці

Будівництво зовнішніх мереж водопостачання с. Захарівці

      Розпочато будівництво зовнішніх мереж водопостачання с. Захарівці за кошти місцевого бюджету та субвенції державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.  Центральна труба прокладається за кошти місцевого бюджету. Жителі с. Захарівці за бажанням та за власні кошти зможуть здійснити підключення свого домогосподарства до центральної труби.

17:01 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь