A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Напередодні новорічних свят...

Напередодні новорічних свят...

З наближенням різдвяно-новорічних свят практично всі українці постали перед дилемою – святкувати в умовах війни, чи відкласти все до нашої перемоги.

15:08 26.12.2022

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за допомогу!

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради висловлює слова вдячності настоятелю Костелу Успіння Пресвятої Богородиці Діви Марії отцю Віктору за чергове надання безкоштовної допомоги для забезпечення осіб з числа ВПО, які в грудні місяці прибули на тимчасове проживання в Чорноострівську громаду. Також для забезпечення «Пунктів незламності», які  розпочнуть свою роботу,  відповідно до Постанови КМ України  від 17.12.2022 року № 1401, у разі загрози та/або виникнення надзвичайних ситуацій. ​ На теперішній час в громаді проживає 422 особи з числа ВПО, в тому числі  73 особи, які переїхали за останній період з Херсонської області. Зазначимо, що кожна особа тимчасово  зареєстрована у відділі праці та соціального захисту населення Чорноострівської селищної ради. Офіційним документом на отримання будь-якої допомоги є видана громадою довідка ВПО. Селищна рада співпрацює з 10-ма Благодійними фондами, які надають допомогу у забезпеченні дровами та продуктами харчування, матрацами та білизною, засобами гігієни та миючими засобами, ліжками, розкладачки, одягом та іншими необхідними для життя предметами.  ​ Значну допомогу переселенцям надають жителі нашої громади. Держава виплачує щомісячну допомогу у розмірі 2,0 тис. грн. на дорослу особу, 3,0 тис. грн. на дітей та осіб з інвалідністю. Це стабільний дохід, але, кожний  з нас розуміє, що крім харчування та ліків потрібні і інші щоденні предмети і речі для життя. Тому підтримка кожного хто долучається є неоцінимою. А в нашій Чорноострівській громаді небайдужих жителів, підприємців, доброчинників достатньо.

14:59 23.12.2022

22 грудня - День енергетика України

22 грудня - День енергетика України

2022-й… Надзвичайно важкий рік для всіх нас і нашої країни дуже чітко розставив за рейтингом важливості професії. Це - ВІЙСЬКОВІ, ЛІКАРІ, ВЧИТЕЛІ і, безумовно, ЕНЕРГЕТИКИ!

14:56 22.12.2022

Обслуговування димових та вентиляційних каналів в багатоквартирних будинках

Обслуговування димових та вентиляційних каналів в багатоквартирних будинках

Відповідно до вимог пункту 6.1 глави 6 розділу V Правил безпеки систем газопостачання, затверджених наказом Міненерговугілля від 15.05.2015 № 285, безпечну експлуатацію та технічне обслуговування димових і вентиляційних каналів (далі – ДВК) житлових і громадських будинків забезпечує власник (балансоутримувач та/або орендар (наймач)).

12:26 20.12.2022

Вітання військовій частині А3013 з річницею створення

Вітання військовій частині А3013 з річницею створення

Шановні командири та військовослужбовці військової частини А3013! Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради вітає командування та особовий склад військової частини А3013 з річницею створення частини. Військова частина А3013 має славну історію. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю військових, які загинули під час бойових операцій та військових завдань. Мужність, честь, сила і відвага – це ті слова, які характеризують кожного з Вас сьогодні. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. І за це вам та усім захисникам хвала і слава. Шановні військовослужбовці, від Вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Тому бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту вашим сім’ям та родинам, витримки та стійкості духу у благородній справі — вірного служіння рідному народові. Хай Господь Бог щомиті оберігає Вас, а любов до Батьківщини і людська шана надихають на нові звершення в ім’я Незалежної України! Мирного усім нам неба!

22:55 19.12.2022

ЩИРІ ВІТАННЯ З ОДРУЖЕННЯМ!!!

ЩИРІ ВІТАННЯ З ОДРУЖЕННЯМ!!!

В цей непростий для нас час, ми повинні завжди пам’ятати про те, що майбутнє країни залежить від нас! Життя не стоїть на місці, воно йде вперед і кожен наступний день, стає все ближчим до Дня перемоги. Хтось народжує, хтось святкує, хтось одружується!  Сьогодні у Чорноострівській селищній раді ми стали свідками створення ще однієї сім’ї - сім’ї  Білоножко, які проживають у селі Мар'янівка.

23:28 16.12.2022

Вітаємо призера обласного етапу конкурсу постійно діючої педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» у 2022 році

Вітаємо призера обласного етапу конкурсу постійно діючої педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» у 2022 році

Вітаємо Малащук Ольгу Анатоліївну, вчителя біології, хімії та основ здоров'я Мар’янівської гімназії, яка посіла ІІІ місце у обласному етапі конкурсу постійно діючої педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» у 2022 році. Конкурсна робота: «Оптимальне поєднання традиційних та інноваційних форм і методів навчання під час вивчення теми «Раціональне харчування» з  курсу  «Людина та її  здоров’я»».

11:07 15.12.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

На жаль, зупинити звірство РФ не можуть навіть мрії дітей, які на передодні новорічних свят мріють про мир, про щасливе дитинство, про подарунки від Святого Миколая та інших казкових героїв…

11:05 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь