Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять та шана Герою!

Дата: 28.09.2023 19:20
Кількість переглядів: 635

Фото без описуСьогодні ми попрощалися з нашим Героєм, справжнім Воїном, Захисником, Другом, Братом, Сином - Романовським Іллею Володимировичем, який віддав своє життя, виконуючи бойове завдання із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Ілля народився 24 травня 2004 року у селі Мар’янівка. Як і всі діти, відвідував дитячий садочок, шестирічним хлопчиком був прийнятий до 1 класу Чорноострівського навчально-виховного комплексу. За усі роки навчання у школі проявляв тільки високий рівень знань, був призером районних олімпіад і конкурсів, неодноразово нагороджувався Грамотами і Дипломами. Ілля успішно навчався в дитячій музичній школі по класу акордеона. Він цілеспрямовано займався спортом, представляв Хмельниччину на всеукраїнських змаганнях з кіокушинкай-карате, був призером Чемпіонату України! Ще змалечку горів військовою справою, захоплювався військовою технікою.

Іллюша з дитинства був добрим і чуйним, не по роках серйозним і справедливим, мав високий авторитет у колі друзів та знайомих.

Закінчивши з відзнакою 9 клас, у 2019 році Ілля вступив на навчання до Хмельницького політехнічного коледжу на відділення інженерної механіки за спеціальністю «Галузеве машинобудування». Зі слів викладачів закладу, він неодноразово отримував відзнаки та нагороди за відмінне навчання. Бажання захищати Батьківщину було на стільки сильним, що юнак перейшов на індивідуальний графік навчання, екстерном успішно здав сесію, захистив диплом, і, не дочекавшись випускного, добровольцем вступив до Збройних Сил України.

Присягу на вірність українському народові Романовський Ілля склав 26 квітня 2023 року. Під час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони, користувався повагою у побратимів, під час виконання бойових завдань проявляв стійкість та рішучість.

25 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області, старший сержант Романовський Ілля Володимирович, старший оператор групи спеціального призначення Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил України, загинув.

Наші самі щирі співчуття батькам, рідним, друзям, всім тим, хто його знав і любив.

Він навіки залишиться у нашій пам’яті молодим, відважним та сміливим…

Іллі назавжди 19 … 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь