A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Підняття Державного прапора України у закладах освіти

Підняття Державного прапора України у закладах освіти

Сьогодні, 6 лютого 2023 року, у закладах загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради проведено ритуал підняття Державного прапора України та вшанування пам’яті загиблих захисників хвилиною мовчання.

11:54 06.02.2023

Управлінська діяльність в ЗЗСО в умовах воєнного стану

Управлінська діяльність в ЗЗСО в умовах воєнного стану

2 лютого відбулась зустріч директорів закладів загальної середньої освіти Чорноострівської селищної ради та їх заступників із Кошкою Оксаною Анатоліївною - завідувачем науково-методичного центру професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького ОІППО та Яцишеною Анною Сергіївною – методистом з фізики НМЦ Хмельницького ОІППО.

11:14 06.02.2023

Профілактична робота щодо запобігання вчинення правопорушень неповнолітніми

Профілактична робота щодо запобігання вчинення правопорушень неповнолітніми

Під час скоєння правопорушень діти навіть не замислюються про наслідки своїх протиправних дій, тому, після проголошення вироку судом й прибуття до органу пробації, більшість з них потребують належної соціальної допомоги та підтримки.

21:23 03.02.2023

Протидія домашньому насильству

Протидія домашньому насильству

Домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного або економічного насильства щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах, що призводить до фізичних або психологічних страждань, розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності або погіршення якості життя потерпілої особи.

17:08 02.02.2023

Вічна пам'ять героям!

Вічна пам'ять героям!

Сьогодні у селі Осташки відбулось прощання із Токарем Володимиром Вікторовичем. Жителі села та громади віддали останню шану своєму Герою-земляку, який з перших днів війни пішов на захист рідної землі.

17:04 31.01.2023

Виїзний рейд Служби у справах дітей

Виїзний рейд Служби у справах дітей

27.01.2023р. з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх начальником  служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради разом з провідним фахівцем із соціальної роботи, старостою сіл. Рідкодуби, Лапківці проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» в Рідкодубському старостинському окрузі, у ході якого здійснено обстеження  умов проживання 3 сімей, в яких виховується 6 дітей.

12:47 30.01.2023

28 січня - День затвердження Державного прапора України

28 січня - День затвердження Державного прапора України

Прапор як символ, спочатку як засіб сигналізації, виник за античних часів. Спершу використовувався в країнах Європи і поширився на українські землі в добу Середньовіччя. Найчастіше прапором вважався шматок тканини, прикріплений до списа, що мав вказувати на місце збору воїнів. Жодне військо без прапора не вирушало в похід і не вступало в бій. Знамена спочатку возили разом із зброєю, перед боєм ставили на узвишші, щоб кожен ратник бачив їх.

16:08 28.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь