A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні волонтери!  Щиро вітаємо вас із нагоди свята.

Шановні волонтери! Щиро вітаємо вас із нагоди свята.

Міжнародний день волонтерів – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

16:21 05.12.2022

До уваги суб’єктів господарювання - платників акцизного податку з транспортних засобів

До уваги суб’єктів господарювання - платників акцизного податку з транспортних засобів

Відповідно до пункту 216.11 статті 216 Податкового Кодексу (далі ПК) датою виникнення податкових зобов’язань у разі здійснення переобладнання вантажного транспортного засобу, який відповідає товарній позиції 8704 згідно з УКТЗЕД, у легковий автомобіль, що відповідає товарній позиції 8703 згідно з УКТЗЕД, є дата видачі документа про відповідність переобладнаного автомобіля вимогам безпеки дорожнього руху. У цьому випадку акцизний податок сплачується власником такого транспортного засобу не пізніше дати подання документів до органу внутрішніх справ України для реєстрації або перереєстрації такого транспортного засобу.

12:56 02.12.2022

ЗАХОДИ В РАМКАХ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

ЗАХОДИ В РАМКАХ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

29.11.2022 року в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради  спільно із фахівцем із соціальної роботи провели круглий стіл «Проти насилля діємо разом» в Рідкодубському старостинському окрузі. В засіданні взяли участь староста сіл Рідкодуби, Лапківці Майданіч Т.М., директор Рідкодубської гімназії Сорока О.В., завідувач фельдшерського пункту Садовець С.В., працівники дошкільного підрозділу Рідкодубської гімназії, внутрішньо переміщені особи.

16:09 30.11.2022

Вітаємо!

Вітаємо!

Вітаємо тpio у складi Дарини Литвинюк, Юлiї Цьмух та Івана Борисова, учнів Чорноострiвської дитячої музичної школи та їх художнього керівника Шупарську Альону Валеріївну, які посіли ІІІ місце у обласному фестивалі української патріотичної пісні «Україно, любий край!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

14:38 30.11.2022

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

12:00 30.11.2022

26 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

26 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять людей, що загинули від штучно створеного голоду українського народу. Покладання квітів до місць масових поховань жертв Голодомору – це та мала шана та низький уклін, тим хто загинув у ці складні часи для нашої державності.

12:14 26.11.2022

Пам'ятаємо. Єднаймося. Переможемо

Пам'ятаємо. Єднаймося. Переможемо

Щороку в останню суботу листопада у пам’ять та серце кожного з нас приходить страшний гість – це спогад про нелюдські злочини, які позбавили життя мільйони українців.

10:12 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь