A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Бережімо електроенергію!

Бережімо електроенергію!

рф протягом жовтня атакує енергетичну інфраструктуру України, позбавляючи людей електрики. Тримаймо стрій! Допоможемо нашій енергосистемі вистояти! БЕРЕЖІТЬ ЕНЕРГІЮ! 

09:38 01.11.2022

Проведено рейд «Діти вулиці»

Проведено рейд «Діти вулиці»

28 жовтня 2022 року начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради разом з провідним фахівцем із соціальної роботи провели черговий профілактичний рейд  «Діти вулиці». Обстежено умови проживання 24 дітей із 6 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. За результатам рейду складено акти обстеження умов проживання, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.    Служба у справах дітей продовжує вживати вичерпних заходів, спрямованих на раннє виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та надання всебічної допомоги для їх подолання.

15:18 31.10.2022

З Днем автомобіліста та дорожника України!

З Днем автомобіліста та дорожника України!

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства – водії, ремонтні робітники, інженерно-технічні працівники, керівники автотранспортних підприємств і всі, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов’язок!

10:02 30.10.2022

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

В останні дні жовтня 1944 року міста і села України були остаточно визволені від німецько-фашистських загарбників. Пам’ять про тих, хто не шкодував себе, рятував землю і приніс перемогу над окупантами, живе і нині.

14:32 28.10.2022

Вітаємо переможців другого Всеукраїнського творчого конкурсу «До Дня Українського Козацтва».

Вітаємо переможців другого Всеукраїнського творчого конкурсу «До Дня Українського Козацтва».

 За підтримки шведської громадської телекомпанії Sverige Television 20 жовтня відбувся ІІ Всеукраїнський творчий конкурс «До Дня Українського Козацтва». Учні Чорноострівської ДМШ взяли активну участь у ньому і були нагороджені дипломами:

11:25 28.10.2022

Прощання з Героєм...

Прощання з Героєм...

Сьогодні, на площі Магдебурзького права, відбулася церемонія прощання із загиблим захисником України Делітою Олегом Миколайовичем. Він захищав цілісність кордонів нашої держави у складі 2 батальйону 5 роти 3 взводу 115 бригади, проявляючи стійкість, мужність і відвагу у щоденних боях за Батьківщину.

16:08 25.10.2022

Робоча зустріч працівників Хмельницької ДПІ за участі голови Чорноострівської селищної ради Михайла Дзісь та представників територіальної громади

Робоча зустріч працівників Хмельницької ДПІ за участі голови Чорноострівської селищної ради Михайла Дзісь та представників територіальної громади

Відбулася робоча зустріч працівників Хмельницької ДПІ за участі голови Чорноострівської селищної ради Михайла Дзісь та представників територіальної громади. В ході зустрічі обговорено актуальні питання щодо виконання місцевого бюджету за дев'ять місяців, повнота і своєчасність нарахування та сплати майнових податків, легалізація найманої праці, погашення податкового боргу, сплата ПДФО з паїв та ряд інших питань. Визначались шляхи покращення взаємодії ДПІ з територіальною громадою щодо системного вирішення проблемних питань. Присутнім наголошено про проведення компанії щодо одноразового добровільного декларування активів громадян, необхідності застосування РРО/ПРРО та переваги використання електронних сервісів.

16:05 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь