A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Оплати комунальні послуги - підтримай енергетичну систему України!

Оплати комунальні послуги - підтримай енергетичну систему України!

Російські терористичні війська завдали масованої ракетної атаки по критичній інфраструктурі України. Від ворожих «прильотів» страждає енергосистема всієї країни. Нині вона пошкоджена на 40%. На відновлення потрібен час. Ми повинні допомогти енергетикам. І пам’ятати: якщо заощаджуватимемо світло сьогодні, матимемо його завтра. Заощаджувати мають усі: підприємства, офіси, магазини, міста, села, мешканці, і не тільки електроенергію. А й економити газ, бензин, дизельне пальне, тому що воно буде потрібне для генераторів. І що головне – це забезпечити стовідсоткову оплату електроенергії задля того, щоб енергетики змогли купити обладнання на заміну пошкодженому. У цей складний час фінансове і моральне навантаження відчуває кожна родина.

15:42 08.11.2022

Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності – 2022  цьогоріч традиційно відбудеться  у День української писемності та мови – 9 листопада

Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності – 2022 цьогоріч традиційно відбудеться у День української писемності та мови – 9 листопада

Розпочнеться радіодиктант об 11:00. Авторкою тексту є українська письменниця та режисерка, членкиня Українського ПЕН Ірина Цілик, а читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

14:54 08.11.2022

Шановні роботодавці!

Шановні роботодавці!

Постановою КМ України від 4.06.2003 року № 863 « Про затвердження  Програми забезпечення безперешкодного доступу для людей з обмеж можливостей  до об’єктів житлового та громадського призначення » Ця Програма спрямована на поступове формування  умов  для вільного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями  до об'єктів  житлового  та громадського призначення (житлові будинки, гуртожитки,  готелі,  будинки відпочинку, заклади  соціального захисту населення, лікарні, санаторії, театри, кінотеатри, заклади торгівлі, культові споруди тощо) на державному, регіональному і місцевому рівні. Програма зобов’язує органи місцевої влади здійснювати державний  архітектурно-будівельний контроль за дотриманням вимог  щодо  забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об'єктів житлового та громадського призначення, виконанням проектних і ремонтних робіт з метою формування доступного  середовища  у  населених пунктах.  

15:47 07.11.2022

Всеукраїнська краєзнавча експедиція «Моя  Батьківщина - Україна»

Всеукраїнська краєзнавча експедиція «Моя Батьківщина - Україна»

Першого листопада відбулось засідання конкурсної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради по визначенню результатів участі учнів закладів освіти у Всеукраїнській краєзнавчій експедиції «Моя Батьківщина - Україна».

17:07 01.11.2022

Вітаємо із 95-річчям!

Вітаємо із 95-річчям!

Сьогодні, 1 листопада 2022року, відзначає свій поважний 95-річний ювілей жителька с. Ставчинці - Танюк Марія Іванівна.

16:16 01.11.2022

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «ВОЛОЧИСЬК АГРО» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Майданчик розташований: Хмельницька обл., Хмельницький  р-н, с. Ставчинці. Спеціалізація підприємства - вирощування зернових культур. На території майданчика задіяна майстерня, для опалення приміщення використовують котел. Підприємство здійснює викиди забруднюючих речовин: азоту діоксид, вуглецю оксид,  метан, діазоту оксид, вуглецю діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, вуглеводні насичені С12-С19, заліза оксид, марганцю діоксид, хрому оксид. Перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин, згідно нормативних вимог – відсутні. Наднормативний вплив на навколишнє середовище – відсутній Усі зауваження та пропозиції направляти до приймальні Хмельницької РДА  за адресою: 29018, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька  122/2; Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, 70.

10:23 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь