A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Правила купання на Водохреща

На свято Богоявлення, що відоме у народі як Водохреща і святкується 19 січня, центральне місце займають обряди, пов’язані з водою, і один з них – купання в ополонці. З огляду на те, що купання у крижаній воді може бути небезпечним та мати негативні наслідки для людей, управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає виважено підходити до цього обряду.

12:26:55 16.01.2018

«Віфлеємська зоря»

Під Віфлеємською зорею проведемо разом різдвяно-новорічні свята

14:11:00 15.01.2018

До уваги керівників швейних підприємств!

З метою активізації роботи, спрямованої на підтримку національних промислових виробників, впровадження інвестиційних та інноваційних інструментів у промисловому виробництві, створення привабливого інвестиційного клімату у нашій громаді виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради доводить до відома зацікавлених керівників швейних підприємств, представників бізнесу, які спеціалізуються з виробництва робочого одягу,  футболок, фланелевих сорочок, тощо, пропозицію польської компанії «WORKWEAR», яка планує розміщення своїх замовлень з пошиття виробів із матеріалів, які постачатимуться польською компанією.

11:00:36 12.01.2018

До уваги представників бізнесу!

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради  доводить до відома керівників промислових підприємств та представників бізнесу, що польська компанія «BIM Sp.z.o.o.», яка є дистриб’ютором більш ніж 100 польських виробників меблів пропонує свою співпрацю з реалізації різноманітної меблевої продукції (тел. +48846881059, e-mail: info@bimfurniture.com; http//www. bimfurniture.com).

10:58:44 12.01.2018

Про створення об'єднань роботодавців

Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» ініціюється створення об’єднань роботодавців, які здійснюють діяльність на території ОТГ, з метою захисту інтересів роботодавців з усіх питань їх діяльності та налагодження, підтримання соціального діалогу з територіальною громадою, забезпечення наповнення бюджету.

13:50:00 04.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь