A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Подяка Чорноострівського селищного голови за неоціненний подарунок!

Висловлюю щирі слова подяки директору ВПУ №25 м. Хмельницький Загіці Олені Олегівні за неоціненний подарунок – монументально-художнє панно до 655-річниці з часу першої писемної згадки про Чорний Острів та 465-річниці від надання містечку Магдебурзького права. Майстрам виробничого навчання Правурі В’ячеславу Ігоровичу, Ткачук Нелі Миколаївні, Тарасюк Іванні Іванівні, Фурман Лілії Анатоліївні, Шалі Любові Анатоліївні та учням професії «Живописець. Оформлювач вітрин, приміщень та будівель» ВПУ №25 м. Хмельницький за ваш талант, завдяки якому наше селище отримало нову локацію, яка стала візитівкою серця Чорноострівської громади - Площі Магдебурзького права, а історія , яку пензлем перенесли з минулого у сьогодення, зачаровує та збагачує внутрішній світ кожного.

17:17:33 16.06.2021

Про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня 2021 року

Згідно абзацу 5 частини 4 статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області з 1 квітня 2020 року  проведено автоматичний перерахунок пенсій з дорахуванням страхового стажу, а в разі доцільності і заробітної плати, для 24065 працюючих пенсіонерів (або 25,2% від кількості працюючих пенсіонерів). З них отримали підвищення 7586 осіб (або 31,5% від перерахованих).

16:22:02 03.06.2021

Особливості відпустки без збереження заробітної плати під час карантину

Термін «карантинна відпустка» з’явився в Україні з березня 2020 року, коли Законом України від 17.03.2020 року №530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» було доповнено ст.26 Закону «Про відпустки» новою нормою, а саме: у разі встановлення Кабміном карантину час перебування у відпустці без збереження заробітної плати  на даний період не включається у обмежувальний термін, встановлений частиною першою цієї статті (не більше 15 календарних днів на рік).

12:20:44 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь