A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Запрошуємо  взяти участь у робочій зустрічі з працівниками ГУ ДПС у Хмельницькій області, яка відбудеться в приміщенні Чорноострівської селищної ради 19.05. 2022 року об 10 годині

Дата: 13.05.2022 10:29
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради повідомляє, з метою налагодження партнерських відносин з платниками податків і створення сприятливих умов для платників податків при організації роботи органів державної податкової служби області в частині виконання норм Податкового кодексу України та законів України щодо забезпечення якісного проведення у 2022 році деклараційної кампанії, виконання платниками податків вимог Податкового кодексу України, згідно з яким окремі категорії громадян зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, запрошуємо  вас взяти участь у робочій зустрічі з працівниками ГУ ДПС у Хмельницькій області, яка відбудеться в приміщенні Чорноострівської селищної ради 19.05. 2022 року об 10 годині, де буде проведено роз’яснювальну роботу та прийняття декларацій, щодо декларування доходів громадянами отриманих у 2021 році від:
– фізичних осіб, що не є фізичними особами-підприємцями, які мають у власності трактори, самохідні шасі, крани, навантажувачі, екскаватори, дорожньо-будівельні і меліоративні машини, сільськогосподарську техніку, інші механізми, та ймовірно надавали послуги за допомогою техніки, та отримували дохід, фізичних осіб, які мають у власності земельні ділянки площею понад 2га, та одноосібно їх обробляють для отримання доходу.

Також, з метою забезпечення повноти та своєчасності справляння податку на доходи фізичних осіб отримано інформацію щодо фізичних осіб, які одноосібно обробляють земельні ділянки для отримання доходу, площі яких перевищують розміри (2 га), визначені підпунктом 165.1.24 пункту 165.1 статті 165 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-УІ із змінами та доповненнями (далі - Податковий кодекс).

Відповідно до пп. 168.2.1 п. 168.2 ст.168 Податкового кодексу платник податків, що отримує доходи від особи, яка не є податковим агентом, та іноземні доходи, зобов’язаний включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та подати податкову декларацію за наслідками звітного податкового року, а також сплатити податок з таких доходів.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь