A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

25 листопада 2023 року стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в рамках участі України в щорічному міжнародному заході, покликаному підвищити обізнаність громадян про всі форми насильства, а також методи недопущення і комплексного реагування на будь-які його прояви.

16:01 25.11.2023

Вітаємо із 95-річчям!

Вітаємо із 95-річчям!

Вчора, 21 листопада 2023 року, відзначила свій поважний 95-річний ювілей Євгена Андріївна Ховавко, жителька села Мар’янівка.

11:15 22.11.2023

Україна – країна гідності і свободи

Україна – країна гідності і свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку саме цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року

13:42 21.11.2023

Семінар «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Семінар «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Відповідно до наказу Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА №232-од від 26.10.2023 року, 18 листопада в нашій громаді на базі Чорноострівського ліцею відбувся семінар «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». До участі у заході долучилось 32 педагоги початкової школи закладів освіти Чорноострівської громади.

16:45 20.11.2023

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 13 по 17 листопада в закладах освіти Чорноострівської громади проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Протягом цього часу з учнями було проведено ряд практичних заходів: тренінги, квести, ігри, вікторини, конкурси малюнків. Вихованці та учні закладів освіти розширили і закріпили знання в області дорожнього руху, пожежної безпеки, спілкуванні з незнайомцями, правилах поведінки в природі і під час надзвичайних ситуацій. Також, під час проведення заходів, для поліпшення якості освітньої роботи з питань безпеки та захисту здоров'я дітей, були присутні представники поліції та служби ДСНС.

21:22 17.11.2023

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

14 листопада відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

09:34 15.11.2023

ЗАСІДАННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ

ЗАСІДАННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ

13 листопада 2023 року начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради провела чергове засідання міждисциплінарної команди з питань організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

16:49 13.11.2023

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дорогі працівники закладів культури та майстри народного мистецтва! У цей прекрасний осінній день ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі — відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу. Сьогодні свято тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

10:10 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь