A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЗАГИБЕЛІ БДЖІЛ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ОБРОБІТКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ПЕСТИЦИДАМИ

      Юридичні та фізичні особи, які проводять діяльність, що впливає або може вплинути на стан бджіл, зобов’язані забезпечити їх охорону, дотримуватися діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєння, а саме: ст. 30, 37-40 Закону України ''Про бджільництво'' від 22.02.2000р., розділу 7 Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб і отруєнь бджіл, затвердженої Наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини від 30.01.2001 р. № 9. Також в Україні діє Інструкція по профілактиці отруєння бджіл пестицидами.

16:34:18 29.04.2020

До відома жителів с. Мар’янівка

До відома жителів с. Мар’янівка, які користуються водопровідною водою з башти підпорядкованої Чорноострівському комунальному підприємству «Рембуд».

11:01:29 27.04.2020

Весна прийшла – культура розквітає

Весна – це завжди пробудження природи, віковічне колесо природи повертає на свій початок, щоб знову дати шанс народження. Тому, не дивлячись на сьогодення, коли завмерло все, в закладах культури кипить робота по впорядкуванню територій біля закладів культури та загальних територій громади сіл Чорноострівської ОТГ. Працівники закладів культури сіл Рідкодуб, Осташок, Бережанки,Мартинівки, Лапковець, Манилівки взяли участь у флешмобі «Весна прийшла – культура розквітає». Чекаємо на інших.

12:18:27 22.04.2020

Йде Великдень в кожну хату

Під час пандемії корона вірусу коли здається, що все завмерло, не працюють і заклади культури. Однак в  Осташковецькому будинку культури Чорноострівської ОТГ провели цікавий дистанційний конкурс «Йде Великдень в кожну хату». Це онлайн конкурс серед дітей та молоді. Тематичні малюнки, цікаві світлини з процесами пасхальної випічки та приготування крашанок стали об’єктами конкурсу.

12:16:14 22.04.2020

«Про використання шкільного автобуса» для злагодженої роботи медичного персоналу та безперебійного прийому громадян закладами охорони здоров’я

Відповідно до Постанови Кабiнетy Міністрів України  №211 від  11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» зі змінами та доповненнями, протоколу №5 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 19 березня 2020 року, в умовах дії обмежень функціонування громадського транспорту Чорноострівським селищним головою було прийнято розпорядження від 20 березня № 33  «Про використання шкільного автобуса» для злагодженої роботи медичного персоналу та безперебійного прийому громадян закладами охорони здоров’я, зокрема, Чорноострівської громади.

10:12:30 22.04.2020

Шановні мешканці села Вовча Гора (вул. Артилерійська, Осташковецьке шосе, Березникова, Підгірна, Лісова)!

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Чорноострівська селищна рада оприлюднює проект рішення виконавчого комітету «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання в селі Вовча Гора (вул. Артилерійська, Осташковецьке шосе, Березникова, Підгірна, Лісова)  Чорноострівської селищної ради»

14:56:36 17.04.2020

Шановні мешканці села Вовча Гора (вул. Нова, І.Франка, Шевченка, Зарічна, Висотна, Бузька)!

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Чорноострівська селищна рада оприлюднює проект рішення виконавчого комітету «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання в селі Вовча Гора (вул. Нова, І.Франка, Шевченка, Зарічна, Висотна, Бузька) Чорноострівської селищної ради»

14:53:32 17.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь