A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Служба у справах дітей провела черговий рейд

       16.02.2022 року з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх начальником  служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради разом фахівцем із соціальної роботи та завідуючою відділенням соціальної допомоги вдома Територіального центру соціального обслуговування проведено профілактичний рейд «Діти вулиці».

15:47:51 17.02.2022

Інформаційна кампанія „ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів”.

     На виконання Плану заходів на 2021-2022 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні проєкт ”Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), який реалізується Alinea International, у тісній співпраці з Офісом Президента України, за участі Міністерства соціальної політики та Міністерства освіти і науки у лютому 2022 року проводить інформаційну кампанію „ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів”.

09:12:52 15.02.2022

ЗАСІДАННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ

     З метою прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дітей, організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах,  11 лютого 2022 року відбулося засідання міждисциплінарної команди, координацію роботи якої здійснює Служба у справах дітей Чорноострівської селищної ради.

11:05:30 14.02.2022

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

25 січня 2022 року з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради спільно з фахівцем із  соціальної роботи та старостою сіл Педоси, Мартинівка, Бережанка провели профілактичний рейд «Діти вулиці» на території Педосівського старостинського округу.

11:37:03 27.01.2022

РЕЙД «ДІТИ ВУЛИЦІ»

Одним з головних напрямків діяльності служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради є робота з сім’ями та дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах.    

14:23:33 13.01.2022

ЗАХОДИ В РАМКАХ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради спільно із фахівцем із соціальної роботи відвідали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, де провели роз’яснювальну роботу з батьками та дітьми щодо профілактики злочинності серед неповнолітніх, роздали пам’ятки з протидії домашньому насиллю, а також провели інформативну бесіду про безпечне поводження з електричними приладами та пічним опаленням під час опалювального сезону.

10:48:57 13.12.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

11:53:55 02.12.2021

Служба у справах дітей та пожежники провели профілактичний рейд

1 грудня 2021 року начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради спільно з начальником  державної пожежно-рятувальної частини провели профілактичний рейд з відвідуванням родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, з метою запобігання пожеж у побуті та нещасних випадків серед дітей.

15:43:19 01.12.2021

Протидія домашньому насильству

До відома осіб, які постраждали від домашнього насильства та сім’ям, де існує загроза вчинення домашнього насильства Відповідно Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»: домашнє насильство - діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь; особа, яка постраждала від домашнього насильства, - особа, яка зазнала домашнього насильства у будь-якій формі; кривдник - особа, яка вчинила домашнє насильство у будь-якій формі.

17:25:56 24.11.2021

Проведено рейд «Діти вулиці»

1 листопада 2021 року Службою у справах дітей Чорноострівської  селищної ради  проведено  черговий профілактичний рейд   «Діти вулиці». 

10:17:22 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь