A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Профілактичний рейд «Діти вулиці»

28 червня 2023 року спеціаліст служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради разом з провідним фахівцем із соціальної роботи провели черговий профілактичний рейд  «Діти вулиці». За результатам рейду складено акти обстеження умов проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах З батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.    Служба у справах дітей продовжує вживати вичерпних заходів, спрямованих на раннє виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та надання всебічної допомоги для їх подолання.

10:23:40 30.06.2023

Сімейна форма виховання

З метою привернення уваги суспільства до впровадження в Україні нової сімейної форми виховання дитини у сім’ї - патронатної начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради в Миколаївському старостинському окрузі провела бесіду «Патронатна сім’я: питання-відповіді».

16:43:16 23.06.2023

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

23.06.2023р. відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Всі питання порядку денного були ретельно вивчені службою у справах дітей Чорноострівської селищної ради. Зокрема, розглянули два питання про доцільність позбавлення батьківських прав та два питання про надання дозволу на укладання договору дарування на ім’я малолітньої дитини. Інформувала по кожному із питань начальник служби у справах дітей.

16:41:51 23.06.2023

Профілактична робота з неповнолітніми правопорушниками

Профілактична робота з подолання злочинності серед неповнолітніх є одним із найважливіших напрямів виховної роботи з дітьми. Начальником служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради щомісячно проводяться профілактичні бесіди із неповнолітніми, які скоїли правопорушення, в ході яких аналізується родинний вплив  на поведінку підлітків. Особлива увага приділялась застереженню від вчинення в майбутньому повторних адміністративних та кримінальних правопорушень, проявів агресивної поведінки, порушень громадського порядку.   

16:41:16 30.05.2023

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

24.05.2023 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів. 

15:10:35 24.05.2023

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

25.04.2023року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Всі питання порядку денного були ретельно вивчені службою у справах дітей Чорноострівської селищної ради. Зокрема, розглянули питання про   неналежне виконання батьківських обов'язків матерів, про доцільність позбавлення батьківських прав. Інформувала по кожному із питань начальник служби у справах дітей.

14:42:46 25.04.2023

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

На сьогоднішній день у нашій громаді є 3 прийомні матері, які виявили бажання присвятити своє життя дітям, які залишилися без батьківського піклування, тому що не змогли залишитися байдужими до їх тяжкої долі.

15:16:52 24.04.2023

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «ДІТИ ВУЛИЦІ»

Одним з головних напрямків діяльності Служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради є робота з сім’ями та дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах.    

14:44:08 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь