A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Державний центр зайнятості інформує

До уваги роботодавців! Оновлено форму звітності 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)»

Форма № 3-ПН подається до центру зайнятості юридичними особами, фізичними особами - підприємцями, які в межах трудових відносин використовують працю фізичних осіб, за наявності попиту на робочу силу (вакансії).

10:30:55 11.07.2022

Працевлаштування осіб з інвалідністю

Хмельницька обласна служба зайнятості допомагає особам з інвалідністю у пошуку роботи, у разі потреби надає профорієнтаційні послуги, організовує професійне навчання тощо. З початку року забезпечено роботою 584 особи, з них 60% - мешканці сільської місцевості, 30% - жінки, решта - молодь до 35 років, учасники АТО, внутрішньо переміщені особи.

15:30:20 23.06.2022

Ринок праці Хмельниччини у січні – травні 2022 року

У січні-травні 2022 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 28,1 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2,5 тис. роботодавців. У базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 9,8 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив 8202,5 грн.

10:16:27 09.06.2022

Як обрати професію: тести, поради, навчання від фахівців служби зайнятості

Хмельницька обласна служба зайнятості допомагає визначитися з вибором професії усім, хто цього потребує. Разом з нашими фахівцями Ви зможете оцінити свої можливості та здібності, обрати актуальну професію чи сферу діяльності, а, при бажанні, пройти з цією метою профорієнтаційні тести. Вас поінформують про стан сучасного ринку праці, заклади освіти, де можна отримати актуальну професію, підприємства, які потребують кадрів.

14:51:54 30.05.2022

Допомога по безробіттю: умови призначення, тривалість та розмір виплати

Допомога по безробіттю призначається центрами зайнятості за місцем перебування на обліку безробітного і виплачується в установленому порядку через банківські установи. Виплати здійснюються не рідше двох разів на місяць, а за згодою безробітного — раз на місяць. Період, за який відбувається нарахування допомоги, обмежується датою, що передує дню останнього відвідування безробітним центру зайнятості. 

11:02:46 26.05.2022

30 роботодавців отримали компенсацію ЄСВ за новостворені робочі місця

Одним із найбільш вагомих механізмів стимулювання роботодавців щодо легального працевлаштування безробітних на нові робочі місця, є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

11:05:47 18.05.2022

ТОП-10 актуальних вакансій Хмельниччини

Шукаєте роботу? Хмельницька обласна служба зайнятості зібрала для вас кращі пропозиції роботи від працедавців Хмельниччини. Щодня у базі даних оновлюється перелік вакансій, а кожен безробітний може розмістити своє резюме на сайті Державної служби зайнятості.

13:53:40 29.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь