A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Державний центр зайнятості інформує

Запрошуємо на безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Державна служба зайнятості  і  ПРООН  за підтримки Уряду Німеччини запрошують на безкоштовне навчання за напрямом монтажу санітарно-технічних систем і устаткування.

14:53:37 25.08.2023

Умови призначення, розмір та тривалість виплати допомоги по безробіттю, в тому числі під час дії воєнного стану

Умови надання допомоги по безробіттю, механізм обчислення службою зайнятості страхового стажу, тривалість та розмір допомоги по безробіттю визначені Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі - Закон) та Порядком надання допомоги по безробіттю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02.06.2022 №735. Відповідно до частини 1 статті 22 Закону, право на допомогу по безробіттю залежно від страхового стажу мають застраховані особи, визнані в установленому порядку безробітними, страховий стаж яких протягом 12 місяців, що передували реєстрації особи як безробітної, становить не менше ніж сім місяців.

11:23:41 11.08.2023

Послуги, які можуть отримати внутрішньо переміщені особи при зверненні до Державної служби зайнятості:

Інформаційні та консультаційні послуги пов′язані з працевлаштуванням; Індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги; Профдіагностичні консультації та психологічну підтримку; Участь у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями; Професійна підготовка або перепідготовку, підвищення кваліфікації з урахуванням потреб підприємств, організацій та установ регіону; Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру,  суспільно корисних робіт; Отримання ваучера на перепідготовку за робітничою професією; підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю; підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) та наукового рівня вищої освіти); спеціалізацію та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями згідно з пріоритетами видами економічної діяльності; Інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота».  

11:50:39 07.08.2023

ТОП-10 вакансій від Хмельницької обласної служби зайнятості

З початку року майже 2 тисячі роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках. Популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту, сільського господарства та переробної промисловості.

09:13:17 23.06.2023

Грант для ветеранів та членів їхніх сімей

Грантова програма, в рамках урядового проекту єРобота, створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також їхніх дружин або чоловіків. Грант може отримати ФОП або фізична особа, яка планує відкрити власний бізнес. Сума гранту складає до 1 млн гривень.

14:22:14 09.06.2023

Служба зайнятості та партнери консолідують зусилля задля працевлаштування жінок

Хмельницька обласна служба зайнятості, в рамках співпраці з Благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний фонд «ГОРЄНІЄ»», проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жінок про можливість взяти участь в проєкті «Підтримка  економічного процвітання жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні» (SEW Ukraine).

13:34:02 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь