A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Педагогічна практика директорів загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів

Педагогічна практика директорів загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів

4  травня   2017 року на базі Захаровецької ЗОШ  І-ІІ  ступенів Чорноострівської  селищної ради  проводилась педагогічна практика директорів загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів, слухачів курсів  Хмельницького обласного  інституту післядипломної педагогічної освіти на тему   «Державно-громадське управління в умовах школи-родини». Завданням   заходу  було  розширити знання керівників  з питання  партнерства  і співпраці школи з батьківською громадськістю  та органами самоврядування  у справі становлення особистості учня.

14:23 05.05.2017

Наша гордість!!!

Наша гордість!!!

Вітаємо переможця (ІІ місце)  Всеукраїнського етапу ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – МАГОВКІНУ МАРІЮ, ученицю 4 класу Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ступенів Чорноострівської селищної ради (учитель Войтюк Людмила Станіславівна).

17:08 04.05.2017

Наша гордість!!!

Наша гордість!!!

Вітаємо дипломанта І ступеня  Всеукраїнського етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – ДЕЛІТУ МИРОСЛАВУ, ученицю 8 класу Чорноострівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, колегіум» (учитель Мельнітовська Галина Іванівна).

17:16 03.05.2017

27 квітня відбувся звітний концерт учнів та викладачів Чорноострівської  дитячої музичної школи

27 квітня відбувся звітний концерт учнів та викладачів Чорноострівської дитячої музичної школи

Навчання музиці дітей - найголовніше завдання педагогічного колективу. За роки існування школа стала справжнім осередком музичної культури в селищі. Педагогічний колектив робить все можливе, щоб у процесі навчання створювати зацікавленість до серйозної музики і при цьому прислуховуватись до пульсу життя, адже мистецтво є однією з форм відображення його динаміки.

15:00 28.04.2017

31 річниця аварії на ЧАЕС

31 річниця аварії на ЧАЕС

Тридцять один рік минув відтоді, як сталась найбільша трагедія України – вибух на Чорнобильській АЕС. Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я, психіку людей, їх соціальні, економічні і побутові умови життя. В день річниці аварії на ЧАЕС у Мар’янівській ЗОШ відбувся виховний захід «Чорнобильські дзвони». На зустріч були запрошені учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та вдови загиблих ліквідаторів. Хвилиною мовчання вшанували ліквідаторів, яких спопелив вогонь Чорнобиля. Сорока Василь Іванович, розповів присутнім про ту жахливу частину свого життя, яку присвятив ліквідації аварії.

11:11 27.04.2017

Круглий стіл в рамках проекту «Розвиток громад»

Круглий стіл в рамках проекту «Розвиток громад»

25 квітня  в Чорноострівській селищній раді відбувся круглий стіл в рамках проекту «Розвиток громад» за участі  волонтера Корпусу Миру США в Україні  Кларка Бака. Під час зустрічі були обговорені досягнення та пріоритетні напрямки розвитку  Чорноострівської громади.

09:31 26.04.2017

«Великодні дзвони»

«Великодні дзвони»

В приймальні   селищного голови Дзіся М.С.  розміщена виставка «Великодні дзвони». На виставці представлені писанки, виготовлені в різних техніках декоративно-прикладного мистецтва, малюнки та  композиції вихованців  загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Чорноострівської селищної ради.

14:19 20.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь